Ταξίδι στην Ανατολή.

Το Final Fantasy XIV σίγουρα δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς όταν είχε κυκλοφορήσει, ωστόσο με τη διάθεση του A Realm Reborn στην αγορά και με τη μετέπειτα κυκλοφορία του πρώτου expansion, του Heavensward, το παιχνίδι, εκτός του ό,τι διασώθηκε, παρέδωσε στους θιασώτες της δημοφιλούς σειράς μια παρά πολύ καλή εναλλακτική. Γνωρίζουμε πως μιλάμε για MMO, πράγμα που μπορεί να αποθαρρύνει ενδεχομένως κάποιο κοινό που ακολουθεί το franchise FF. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε πως το FF XIV έκανε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, μιας και ακολουθεί ξεκάθαρα τα χνάρια των Final Fantasy, με δυνατά στοιχεία στο σενάριο και τους χαρακτήρες.

Για αυτό το λόγο οι δημιουργοί ορθά σκέφτηκαν να είναι προαπαιτούμενο/ απαραίτητο να ακολουθήσει κάποιος τη βασική ιστορία, μιας και προβάλει οικείους χαρακτήρες, εχθρούς, σενάριο και αλλά πολλά, που θα ικανοποιήσουν τους θιασώτες της σειράς. Εκτός αυτού, με τον τρόπο της προαπαιτούμενης εξιστόρησης, διασφάλισαν στον παίκτη την ανταμοιβή του να ξεκλειδώσει περιεχόμενο αλλά και την απόκτηση πρόσβασης στο end game περιεχόμενο, ενώ με την προσθήκη του πρώτου expansion συνέχισαν το σενάριο αλλά και πρόσθεσαν και το στοιχείο της πτήσης στον κόσμο καθώς και αλλά χαρακτηριστικά που επιθυμούσε το κοινό του τίτλου.

FFXIV Stormblood screenshot 07

Οπότε, λογικό είναι το καινούργιο expansion που περιμέναμε να ακολουθεί τα βήματα των προκατόχων του. Πριν ξεκινήσουμε την ανάλυσή μας για το Stormblood, καλό είναι να σημειωθεί πως μιλάμε την 4.0 έκδοση του τίτλου, πράγμα που σημαίνει πως θα μιλήσουμε για συγκεκριμένο περιεχόμενο. Διότι όσοι ασχολείστε με το εν λόγω MMO, θα γνωρίζετε πως σε κάθε έκδοση γίνονται διαθέσιμα καινούργια πράγματα, όπως σενάριο, raids, dungeons και αλλά, οπότε για αυτό διευκρινίζουμε για ποια έκδοση μιλάμε. Επίσης, κατανοούμε πως αρκετός κόσμος μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει τα γεγονότα του Heavensward και ενδεχομένως να περίμενε το νέο expansion ως αφορμή για να μπει ξανά στον κόσμο της Eorzea. Για αυτό το λόγο θα μιλήσουμε πολύ επιδερμικά για την ιστορία, ώστε να αποφευχθούν οποιαδήποτε spoilers.

Το σενάριο του Stormblood ξεκινάει αμέσως μετά το τελευταίο main quest του Heavensward, πράγμα που σημαίνει πως πλέον κατευθυνόμαστε ανατολικά από την περιοχή του Coerthas και ταξιδεύουμε προς την καινούργια περιοχή της Gyr Abania. Εκεί καλούμαστε να σώσουμε τη σημαντική περιοχή του Ala Mhigo, μια περιοχή που είχε κατακτηθεί από την Garlean Empire εδώ και μια εικοσαετία, αλλά και να σώσουμε όλες τις υπόλοιπες περιοχές της ανατολής. Στο ταξίδι αυτό θα συναντήσετε καινούργιους χαρακτήρες αλλά και γνώριμους από το παλαιότερο περιεχόμενο. Το σενάριο, για άλλη μια φορά, προβάλλεται εξαιρετικά μέσω των cutscenes, όπως επίσης και οι χαρακτήρες αλλά και οι εχθροί, ενώ τα αγγλικά voice overs αποδίδουν τέλεια τις προσωπικότητες και παραμένουν σε εξαιρετικά επίπεδα.

FFXIV Stormblood screenshot 01

Τα main quests στο Stormblood -εν σύγκρισει με το παλαιότερο περιεχόμενο- είναι πιο επικεντρωμένα στην ιστορία και στους χαρακτήρες. Τα side quests, εκτός από ανταμοιβές εξοπλισμού και εμπειρίας, παρέχουν περιεχόμενο (Housing, Dungeons και άλλα) για τον παίκτη όπως γινόταν εξάλλου και στο παλαιότερο περιεχόμενο. Ένα παράπονο που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως λόγω της καλύτερης οπτικής ανάλυσης που προσφέρει το παιχνίδι, η γραμματοσειρά του παιχνιδιού άλλαξε δραματικά, με αποτέλεσμα οι διάλογοι των npc χαρακτήρων να είναι πολύ μικροί. Αν και υπάρχει επιλογή μεγέθυνσης, δυστυχώς δεν βοηθάει, διότι θυμίζει λειτουργία μεγεθυντικού φακού, που έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζει όλο το HUD του χρήστη. Και παρόλο που υπάρχουν κάποιες άλλες λύσεις για να διορθωθεί η γραμματοσειρά των διαλόγων ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει κάποιος την ιστορία, και πάλι επηρεάζονται άλλες γραμματοσειρές στον κόσμο του παιχνιδιού.

Η περιοχή του καινούργιου expansion χωρίζεται σε έξι μεγάλες εκτάσεις -όπως γινόταν και στην περίπτωση του Heavensward- οι οποίες πάλι χωρίζονται με το γνωστό loading screen αλλά και με τις δικές τους θεματικές ενότητες. Για παράδειγμα, η περιοχή του The Azim Steppes θυμίζει έντονα την περιοχή του calm lands από το Final Fantasy X, μια πεδινή μεγάλη πράσινη έκταση που την περιβάλλουν βουνά. Ευχάριστη εντύπωση μάς έκανε και η περιοχή της The Ruby Sea, η οποία εμπεριέχει και το νέο χαρακτηριστικό του υποθαλασσίου κόσμου και μοιάζει με εξελιγμένη περιοχή του Final Fantasy XII. Τα γραφικά, για ακόμα μια φορά, είναι εξαιρετικά, όπως και το frame rate, που παραμένει ξεκλείδωτο. Εκτός αυτού δεν απουσιάζουν οι εναλλαγές μέρας-νύχτας αλλά και καιρικών συνθηκών, ενώ σε όλο το παιχνίδι ακούγεται ένα πάρα πολύ καλό OST.

FFXIV Stormblood screenshot 06

Στην κάθε περιοχή θα συναντήσετε γνώριμους εχθρούς από το franchise, ενώ πάλι δεν απουσιάζει η εξερεύνηση, μέσω της οποίας θα βρείτε τα γνώριμα aether currents που διέθετε και το προηγούμενο expansion, ώστε να μπορείτε να πετάξετε. Επίσης δεν λείπουν και οι κρύσταλλοι στις καινούργιες περιοχές, ώστε να μπορείτε να τηλεμεταφέρεστε μεταξύ της κάθε περιοχής. Και επειδή μιλάμε για ανατολική περιοχή στο χάρτη, λογικό είναι το μυαλό να πηγαίνει σε άλλη αρχιτεκτονική δομή. Στην πόλη του Kugane θα έχετε αυτή την ευκαιρία να περιπλανηθείτε, μιας και είναι η μεγαλύτερη πόλη του καινούργιου expansion, η οποία έχει αυτή την εμπνευσμένη από Ιαπωνία-Άπω Ανατολή αρχιτεκτονική και δομή.

Το καινούργιο χαρακτηριστικό της κολύμβησης αλλά και της κατάδυσης είναι κάτι το οποίο επιθυμούσε το κοινό του τίτλου, ωστόσο εμείς θεωρούμε πως δεν παρέχει κάτι το ουσιώδες. Αν και προβάλλει κάποιους πολιτισμούς που κατοικούν στον υδάτινο κόσμο, μάχες εντός του νερού δεν πραγματοποιούνται, ενώ και η ίδια η περιπλάνηση θυμίζει το σύστημα πτήσης που υπάρχει ήδη στον κανονικό κόσμο εφόσον υπάρχει άφθονος αέρας για αναπνοή του χαρακτήρα μας. Αν και υπάρχουν κάποιες μικρές ειδικές λειτουργίες, όπως το ότι ο χαρακτήρας μπορεί να ψαρέψει με χρήση ψαροντούφεκου, δεν αλλάζει κάτι δραματικά στη φύση του τίτλου που θα εκπλήξει τον παίκτη και θα του προκαλέσει κάποια εντύπωση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Stormblood υλοποιήθηκε και η αύξηση ταχύτητας του Mount, ώστε να μπορείτε να ταξιδεύετε με μεγαλύτερες ταχύτητες στην κάθε περιοχή.

FFXIV Stormblood screenshot 05

Παραμένοντας στα καινούργια χαρακτηριστικά, δεν γίνεται να παραλείψουμε τα δύο νέα jobs. Αυτά είναι τα jobs του Samurai και του Red Mage, που ταυτίζονται με dps ρόλους. Ο ρόλος του Samurai είναι να δουλεύει κυρίως με melee επιθέσεις (weapon skill), ενώ ο ρόλος του Red Mage είναι ο γνωστός υβριδικός που γνωρίζουμε από παλαιότερους τίτλους, μιας και χρησιμοποίει και ξόρκια αλλά και επιθέσεις με το όπλο. Τα δύο νέα jobs σίγουρα παρουσιάζουν ενδιαφέρον εφόσον έρχονται με το δικό τους οπλοστάσιο κινήσεων. Όμως αυτό το οποίο αποτελεί ένα ενδιαφέρον καινούργιο χαρακτηριστικό για όλους τους ρόλους, είναι η προσωπική μπάρα ενέργειας του κάθε ρόλου που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως limit break. Και αυτό το λέμε διότι όταν πραγματοποιούμε σωστά τις διαδοχικές επιθέσεις μας (dps rotation), αυτή η μπάρα γεμίζει σταδιακά, με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί μια καινούργια ικανότητα που πραγματοποιεί μεγαλύτερη ζημιά.

Για παράδειγμα, αν γεμίσει αυτός ο μετρητής ενέργειας στον Summoner, μπορούμε να επικαλεστούμε τον Bahamut ώστε να πολεμήσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο πλευρό μας. Ο Red Mage λειτουργεί διαφορετικά, αφού έχει δύο μπάρες οι οποίες διαχωρίζονται μεταξύ τους ως Black και White Mana. Αυτές γεμίζουν με τη χρήση του αντιστοίχου ξορκιού και αναλόγως του ποια θα γεμίσει πρώτη, εξαπολύεται ένα ισχυρό ξόρκι. Αν και είναι αυτονόητο, καλό είναι να ειπωθεί πως με την εισαγωγή στο νέο expansion το level cap από το 60 πάει στο 70. Αυτή η αύξηση ταυτίζεται με νέες ικανότητες για τον κάθε ρόλο, ενώ βεβαίως γίνονται διαθέσιμα και νέα quests για το κάθε job, ώστε να αποκτήσετε και από εκεί νέες ικανότητες. Παρομοίως και τα classes (Blacksmith, Alchemist, Botanist, Fisher και όλα τα υπόλοιπα) απόκτησαν καινούργια quests, ώστε να φτάσουν το καινούργιο lvl cap αλλά και για να συλλέγετε νέα υλικά από τις καινούργιες περιοχές.

FFXIV Stormblood screenshot 04

Μετέπειτα πάμε στα dungeons και στο σύστημα μάχης. Η δομή των dungeons είναι η γνωστή, δηλαδή πάλι υπάρχει η λίστα με στόχους που πρέπει να ολοκληρωθούν σε συγκεκριμένο χρονικό όριο. Στα dungeons πάλι συμμετέχουν τέσσερα άτομα (Light Party 1 tank, 1 healer και 2 dps) και η αντιμετώπιση των boss είναι γνωστή σε αυτά του είδους παιχνίδια: Αποφυγή των επιθέσεων που πραγματοποιείται σε μια συγκεκριμένη περιοχή (area of effect) και συνεννόηση μεταξύ των μελών της ομάδας, διότι ο καθένας έχει το ρόλο του. Για παράδειγμα, αυτός που έχει το ρόλο του Tank θα πρέπει να κρατάει τους εχθρούς επάνω του, ενώ τα dps θα πρέπει αναλόγως με την περίσταση να επιλέγουν συγκεκριμένους εχθρούς, ενώ ο healer έχει το έργο να διατηρεί την ομάδα υγιή και με τα σωστά αμυντικά ισχύος (buffs). Βέβαια, υφίσταται ξανά και η μπάρα του limit break για την ομάδα, την οποία χρησιμοποιεί κάποιος από τους παίκτες αναλόγως με την περίσταση.

Το Duty Finder προβάλει όλα τα dungeons, trials και raids όπως γινόταν και στο προηγούμενο expansion, με τη διαφορά πως τις μέγιστες δυσκολίες Extremes και Savage τις προβάλει σε επιπρόσθετη καρτέλα. Στα trials συμμετέχουν οκτώ άτομα (Full Party 2 tanks, 2 healers και 4 dps) όπου αντιμετωπίζουν ένα μόνο boss ή κάποιο γνώριμο summon από τους τίτλους των Final Fantasy, το οποίο έχει μεγαλύτερη υγεία αλλά χρειάζεται και συγκεκριμένη στρατηγική προσέγγισης. Τα Dungeons και Trials που συμμετείχαμε στο καινούργιο περιεχόμενο έχουν πάλι όμορφη δομή, ωραίο εικαστικό και σκηνικό το καθένα, ενώ βέβαια προβάλλουν οικεία boss αλλά και θεματικές ενότητες από διαφόρους τίτλους της σειράς.

FFXIV Stormblood screenshot 08

Η δυσκολία αυτών των trials κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα και αναλόγως τον εξοπλισμό και τη συνεννόηση που γίνεται μεταξύ της ομάδας τα περισσότερα ολοκληρώνονται εύκολα. Με εξαίρεση βέβαια τα Extreme Trials, τα οποία απαιτούν συγκεκριμένο επίπεδο εξοπλισμού για την είσοδο σας σε αυτά, ενώ σίγουρο είναι πως είναι πιο εύκολα με τη βοήθεια από το Free company- guild στο οποίο ανήκετε, παρά με το τυχαίο match making που κάνει η ρουλέτα του Duty Finder. Όσο για τα raids που συμμετέχουν είκοσι πέντε άτομα, δυστυχώς δεν είχαμε την ευκαιρία να τα δούμε, μιας και θα γίνουν διαθέσιμα στην επόμενη προγραμματισμένη ενημέρωση του τίτλου.

Μιας και αναφερθήκαμε στη ρουλέτα, δίνεται και πάλι η ευκαιρία να βρεθείτε σε παλαιότερο περιεχόμενο, με το επίπεδο του χαρακτήρα σας να συγχρονίζεται και να γίνεται χαμηλότερο. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα ψάχνετε ανάμεσα σε παλιές και καινούργιες κινήσεις, ανάμεσα στις διάφορες παλέτες ικανοτήτων επειδή πολλές ικανότητες συγχωνευτήκαν ή διαγράφτηκαν, με αποτέλεσμα το gameplay στη μάχη να είναι πιο εύχρηστο και ευχάριστο. Αν και επίσης είναι αυτονόητο, πρέπει να τονίσουμε ότι ο τίτλος παραμένει αρκετά ικανοποιητικός στο gameplay του στην κονσόλα. Όμως, μοναδικό μας παράπονο στον τομέα της μάχης, για τον οποίο περιμέναμε βελτίωση, ήταν το κλείδωμα στόχου το οποίο δυστυχώς ακόμη παραμένει αναξιόπιστο. Ειδικά στις περιπτώσεις που συμμετέχουν npcs, εξακολουθεί να έχει την τάση να "κλειδώνει" συμμάχους με αποτέλεσμα να χάνουμε χρόνο. 

FFXIV Stormblood screenshot 02

Από εκεί και περά συναντάμε γνώριμα χαρακτηριστικά που έχουν δεχτεί βελτίωση και αναβάθμιση. Για παράδειγμα, ο χάρτης απεικονίζει πλέον με σαφήνεια πού είναι το κάθε objective, τα Fates που εμφανίζονται τυχαία στην κάθε περιοχή και αντιμετωπίζουμε κάποιο τέρας έχουν ανανεωθεί και ορισμένες φόρες είναι απαραίτητη η σύνταξη ομάδας. Παρομοίως, προσθήκες έγιναν στα κυνήγια (Hunts) και guildleves, τα οποία με τη σειρά τους οδηγούν σε καλύτερο εξοπλισμό του χαρακτήρα. Ένας σημαντικός τομέας που έπασχε το FFXIV ήταν το PvP, το οποίο είναι εμφανές πως δέχτηκε αρκετή βελτίωση μιας και έχει ξεχωριστές δίκες του παλέτες για να τοποθετήσετε τις ικανότητές σας, πράγμα που σημαίνει πως εξαλείφθηκε το πρόβλημα αναζήτησης μεταξύ PvP και PvE ικανοτήτων.

Μετά το τέλος της κεντρικής ιστορίας καταλήγουμε στο γνώριμο grinding, ουτώς ώστε να αποκτήσουμε καλύτερο επίπεδο εξοπλισμού για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στα Extreme Trials αλλά και στα επερχόμενα raids. Το grinding πραγματοποιείται είτε μέσω των καινούργιων τόμων (Allagan Tomestone of Verity) που συλλέγονται μέσω των ρουλετών που εμπεριέχει το Duty Finder, είτε από το γνώριμο palace of the dead, που έχετε να περιπλανηθείτε προς αναζήτηση αντικείμενου μέσα από τους 200 ορόφους του, είτε από τα κυνήγια των elite marks, ώστε να σας ανταμείψουν με συνάλλαγμα το οποίο μπορείτε να ανταλλάξετε στο Grand Company όπου ανήκετε.

FFXIV Stormblood screenshot 10

Τέλος, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η νέα υπηρεσία της Square Enix, η οποία είναι η προσπέραση του παλιού περιεχόμενου (Tales of Adventure: A Realm Reborn ή Tales of Adventure: Heavensward) με χρηματικό αντίτιμο. Επειδή μιλάμε για περιεχόμενο σεναρίου που μπορεί να διαρκέσει μέχρι 2,5 μήνες, η δική μας εκτίμηση είναι ότι αν κάποιος νεοεισερχόμενος στο παιχνίδι χρησιμοποιήσει αυτή την υπηρεσία, θα χάσει αμέτρητα πράγματα που πρόσφεραν τα A Realm Reborn και Heavensward. Σκοπίμως δεν θα σταθούμε να αναλύσουμε περαιτέρω αυτή την υπηρεσία, αφενός επειδή η φύση των περισσότερων MMO παιχνιδιών έχει in-game εφαρμογές για αγορά διαφόρων πραγμάτων και αφετέρου επειδή ο Οδυσσέας Γιαννιώτης αποτύπωσε τις τάσεις της βιομηχανίας με το πρόσφατο άρθρο του, το οποίο μας γλιτώνει αρκετό χρόνο.

Το Stormblood, από ό,τι καταλαβαίνετε, βάδισε στα χνάρια του Heavensward χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι δημιουργοί έπραξαν κακώς, μιας και προσφέρει σίγουρη ευχαρίστηση, πολλές βελτιώσεις και ογκώδες περιεχόμενο προς όσους ασχολήθηκαν ήδη με τα Α Realm Reborn και Heavensward. Όσο για τους διστακτικούς, υπάρχει η επιλογή της free trial έκδοσης, η οποία πλέον δεν έχει χρονικό όριο και είναι διαθέσιμη στις πλατφόρμες PC και PS4, ώστε να δοκιμάσουν και να κρίνουν αν το παιχνίδι κινείται στο ύφος των προτιμήσεών τους.

Το review βασίστηκε στην PS4 έκδοση του παιχνιδιού.


 

Τσέκαρε το βίντεο

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: MMORPGΔιάθεση: CD Media
Αριθμός παικτών: N/AΑνάπτυξη: Square-EnixΗμ. Έκδοσης: 20/06/2017
PEGI: 16Εκδότης: Square-EnixΠλατφόρμες: PS 4, PC

Θετικά

  • Ακολουθεί τα χνάρια του Heavensward (σενάριο, χαρακτήρες, περιεχόμενο).
  • Ο οπτικοακουστικός τομέας.
  • Η προσθήκη των δύο νέων jobs.
  • Η βελτίωση σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού (Fates, PvP, σύστημα μάχης και άλλα).

Αρνητικά

  • Ο υποθαλάσσιος κόσμος δεν παρέχει κάτι το ουσιώδες.
  • Αναξιόπιστο κλείδωμα στόχου.
  • Προβληματικό φόντο γραμματοσειράς.
  • Όποιος νεοεισερχόμενος επιλέξει να προσπεράσει το παλιό περιεχόμενο μέσω της υπηρεσίας πληρωμής, σίγουρα θα χάσει αρκετή εμπειρία από το παιχνίδι.

Βαθμολογία

Το ταξίδι του Σταύρου ξεκίνησε το 1997 με το Final Fantasy VII. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η αγάπη και αναζήτηση για τα JRPG και τα japanese games γενικότερα. Αγαπημένες ασχολίες μου είναι τα anime, tv series, να αράζω με φίλους και να παίζουμε και να περνάμε καλά με όποια local co-op παιχνίδια έχουν απομείνει…

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Τι να περιμένουμε από το The Spyro Reignited Trilogy
Gameplay video από την έκδοση για το PlayStation 4.
Νέο υλικό από το Marvel’s Spider-Man
Δέκα λεπτά gameplay κατευθείαν από την Ε3 2018.
Ημερομηνία διάθεσης του Overkill: The Walking Dead
Νοέμβριο για κονσόλες και PC.
Dragon Quest XI -Πρώτες εντυπώσεις
Το ομορφότερο JRPG της έκθεσης.
The Last of Us Part 2 & Spider-man - Πρώτες εντυπώσεις
Είδαμε την Ellie και παίξαμε με τον Spidey. 
Stranger Things παιχνίδι από την Telltale Games
Καθώς και Minecraft για το Netflix.
Νέο trailer για το Call of Cthulhu
Παραμένει χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. 
Πλησιάζει η ώρα του Dragon Ball FighterZ στο Switch
Super Sayain μάχες σε τηλεόραση και στο δρόμο…
Ghost of Tsushima - Πρώτες εντυπώσεις
Πληροφορίες για το νέο παιχνίδι της Sucker Punch για το PS4, από την Ε3.
Εντυπωσιακό gameplay demo για το Metro Exodus
Μία δεκαοκτάλεπτη ματιά στους νέους μηχανισμούς του τίτλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

  • Πολυ ωραιο review για ενα εξαιρετικο παιχνιδι . Χωρις να εχω εμπειρια απο ΜΜΟ games ξεκινησα να παιζω απο τον Γεναρη και ακομα το απολαμβανω καθε φορα που μπαινω στον κοσμο της Eorzea η μαλλον της Hydaleyn πλεον μιας και κυκλοφορησε το stormblood . Θελω να επισημανω πως εχεις δικιο για τους διαλογους των NPC χαρακτηρων αλλα υπαρχει λυση : Με πατημενο το L1 και το R3 μπαινεις στο virtual mouse mode και μετα με το δεξι αναλογικο μοχλο πας στο dialogue box . Κρατας πατημενο το R2 και εμφανιζει ενα μικρο παραθυρακι δυο η τριων επιλογων . Συνεχιζοντας να εχεις πατημενο το R2 πατας το L2 στην scale window επιλογη και μετα ξανα στο 140% . Ωστοσο αυτο θα πρεπει να γινετε καθε φορα που κανετε login , βρειτε εναν τυχαιο NPC και δοκιμαστε το . Καλη συνεχεια μαγκες

  • Πολυ καλο τελικα το νεο expansion. Θα το τιμησω και θα επανελθω απο φθινοπωρο γενικα, μιας και τωρα την καλοκαιρινη περιοδο που βραζει ο τοπος θα αφοσιωθω στις φορητες μου.

Τελευταία Σχόλια

Μια διόρθωση μόνο το N.Sane Trilogy το επιμελήθηκε η Vicarious Visions και όχι η Toys for Bob που κά...
Θοδωρη μου καλα κανεις και διαφωνεις! Ξερεις πολυ καλα ποσο ψηλα εχω το Alien Isolation. Φυσικα κι ε...
Νίκο εγώ διαφωνώ στο ότι το Αlien Isolation δεν έχει ατμοσφαιρική μουσική. Απεναντίας πιστεύω ότι δι...
@SteveTheKami

Έχει επιβεβαιωθεί ότι θα έχει μόνο 2 (μεγαλύτερα άπο ότι είπανε) campaigns και κατ...
Συμφωνω απολυτα Σταυρο μου. Δυστυχως η συγχρονη βιομηχανια επενδυει σχεδον καθολικα (στα horror) στο...
@Stormbringer O εκσυγχρονισμός μάλλον θα κοστίσει στη μουσική επένδυση (τμήμα που γνωρίζαμε εμείς οι...
Αυτό το παιχνίδι το περιμένω από το 2012 περίπου που είχα παίξει το Witcher 2. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχ α...
Πιο πολυ αναφερομουν στον εκσυγχρονισμο αν και δεν σου κρυβω Αποστολη πως εχω παρα πολυ καλο προαισθ...
τελικα η λυση ειναι να παψω να κοιμαμαι τα βραδια...
A dream came true.Day one εννοείται αλλά αργεί ακόμα.Τι ωραία που θα ήταν αν έβγαινε μες το καλοκαίρ...