“O Larry στον κόσμο των Social Justice Warriors”.

Δεν ξέρετε τι πάει να πει Larry Laffer; Σε μια άλλη εποχή θα σας πετούσαμε ευθύς αμέσως μέσα στα μπουντρούμια παρέα με όλα τα παιχνίδια της σειράς και δε θα σας αφήναμε να βγείτε μέχρι να ξεκλειδώσετε και το τελευταίο Easter Egg. Στη σημερινή εποχή της υπερευαισθησίας και της League of Extraordinary Social Justice Warriors, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε μια πολύ μικρή περίληψη. Η σειρά Leisure Suit Larry, λοιπόν, αποτελεί μία από τις πιο cult gaming δημιουργίες όλων των εποχών, με πρωταγωνιστή τον αιώνια παρθένο και αποτυχημένο Larry, να προσπαθεί να κερδίσει τις καρδιές διαφόρων γυναικών ανά την υφήλιο αλλά και να κοιμηθεί μαζί τους. Ως άλλος Scrat ή Willey Coyote, ο Larry κατάφερνε πάντοτε να κερδίσει τη συμπάθεια τον παικτών με την ευρηματικότητά του, την ατυχία του αλλά και το ανεξάντλητο κουράγιο του και την επιμονή του στο κυνήγι της ευτυχίας.

Εκ πρώτης όψης, πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι τα LSL ήταν απλά παιχνίδια, που πουλούσαν σεξουαλικό περιεχόμενο και τίποτα παραπάνω, αλλά όσοι ασχολήθηκαν μαζί τους, ξέρουν πολύ καλά ότι τίποτα δε θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Υπήρχαν σεξουαλικά υπονοούμενα; Φυσικά και υπήρχαν. Όμως όλα δίνονταν με έναν τόσο ωραίο και χιουμοριστικό τρόπο, που πραγματικά υπήρχαν εκεί απλά για να πλαισιώσουν και όχι να στηρίξουν το παιχνίδι. Το χιούμορ του δημιουργού τους, Al Lowe, ήταν βαθύ, φλεγματικό, σχεδόν Monty Python-ικό, αλλά με αμερικανική χροιά, και τα παιχνίδια γίνονταν ολοένα και καλύτερα, φτάνοντας στο Magnum Opus της σειράς, το Leisure Suit Larry 7: Love For Sail, το οποίο εκτόξευσε την ποιότητα της παραγωγής σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα και δίκαια θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα και πλουσιότερα adventure games όλων των εποχών.

Leisure Suit Larry Wet Dreams Dont Dry 2

Και μετά ήρθε το χάος. Εκεί που όλοι περιμέναμε το 8 να στείλει τον Larry στο διάστημα, η Sierra πήρε την κατιούσα και μαζί της ο Larry φαίνεται να έπεσε στο λάκκο με τα φίδια. Τα «παιχνίδια» που ακολούθησαν ήταν μια αποτυχία μετά την άλλη. Μια άψυχη συλλογή από πρόστυχα mini-games (Magna cum Laude), ένα open world βδέλυγμα που κανείς δε κατάλαβε τι είναι (Box Office Bust) και ένα τιμιότατο remake του πρώτου LSL από τον Al Lowe, που όμως δε κατάλαβε ότι ήταν και το πιο παρωχημένο και λιγότερο αγαπημένο παιχνίδι της σειράς, που εν τέλει πάτωσε σε πωλήσεις και μαζί με μια χοντρή κατηγορία ενάντια στον παραγωγό του παιχνιδιού, κάθε ιδέα για αυτό το πολυπόθητο LSL8 έδειχνε να εξαφανίζεται.

Όταν λοιπόν, στην κυριολεξία από το πουθενά, μια μικρή ομάδα από παλαιμάχους της Daedalic κυκλοφόρησε ένα teaser για ένα νέο Larry, πρέπει να παραδεχθούμε πως ο πήχης που θέσαμε ήταν μόλις λίγα χιλιοστά πάνω από το πάτωμα. Η απαράδεκτη πορεία τα τελευταία χρόνια, τα φθηνά flash γραφικά του teaser αλλά και η ερασιτεχνική προώθηση δε γέμισαν καθόλου το μάτι των παικτών και πραγματικά περιμέναμε τα χειρότερα. Ε, σπάνια είχαμε τη χαρά να πέσουμε τόσο πολύ έξω. Γιατί μπορεί το νέο Larry να απέχει αρκετά από LSL8 που περιμέναμε τόσα χρόνια, αλλά είναι πραγματικά ένας γνήσιος απόγονος της σειράς και πετάει με ηρωικά τσεκουρώματα τα σκουπίδια των προηγούμενων ετών που πρωταγωνιστούσε ο ανιψιός του Larry.

Leisure Suit Larry Wet Dreams Dont Dry 3

Η ιστορία του παιχνιδιού, λοιπόν, δείχνει να λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του τερματισμού του 7, αλλά με τον Larry να ξυπνάει πλέον στη σημερινή εποχή μέσα σε ένα σκοτεινό εργαστήριο. Πώς βρέθηκε εκεί; Ποιος τον απήγαγε; Για ποιο λόγο τον κλείδωσε εκεί; Τι συνέβη στην κρουαζιέρα που βρισκόταν; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα, θα κληθεί ο Larry να αφήσει εντελώς στην άκρη και με το γνωστό χαμόγελό του και το αλα James Bond χαιρετισμό του (I am Larry, Larry Laffer, he he!) θα αποφασίσει απλά να τα αγνοήσει και να αντιμετωπίσει την νέα του πραγματικότητα με το δικό του, μοναδικό στυλ.

Είναι μια πολύ κλασική ιδέα για το πώς να μεταφέρεις παλιούς χαρακτήρες σε μια πιο μοντέρνα εποχή αλλά εδώ αποκτά μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα οπτική χάρη στην βασική ταυτότητα του χαρακτήρα. Ο Larry έρχεται από μια εποχή που ήταν πολύ πιο σεξουαλικά καταπιεσμένη και ταυτόχρονα πολύ πιο ελεύθερη σε έκφραση. Και σκάει σαν καρπούζι στην εποχή των sex cams, των κινητών τηλεφώνων, του internet και των instagramers. Στην εποχή που το σεξ έχει απενοχοποιηθεί εντελώς, και ταυτόχρονα στην εποχή που αν πεις μια λάθος λέξη θα βρεθείς αντιμέτωπος με έναν όχλο social justice warriors. Μια εποχή που είναι εντελώς αποτρεπτική για το δεινόσαυρο των 80s (και με ντύσιμο 70s) αλλά μια εποχή που και αυτή μπορεί να γαλουχηθεί πίσω από την γλυκιά επιμονή και το πραγματικό χαμόγελο του Larry.

Leisure Suit Larry Wet Dreams Dont Dry 4

Εδώ πρέπει να παραδεχθούμε πως οι δημιουργοί έκαναν υπέροχη δουλειά, όχι μόνο κάνοντας πλάκα με το πόσο δύσκολα αναγνωρίζει ο Larry το νέο κόσμο, αλλά και ταυτόχρονα με το πόσο πραγματικά τίμιος και σωστός είναι απέναντι στους άλλους ανθρώπους, στοιχείο που αναγνωρίζουν όλοι οι χαρακτήρες που συναντάει και τους κερδίζει με το μέρος του. Η ιστορία κινείται και αυτή στα κλασικά πρότυπα της σειράς, με μια σχετικά ανοιχτή λογική, όπου ο Larry θα πρέπει να καταφέρει να κερδίσει την καρδιά μιας συγκεκριμένης γυναίκας, μέσα από μια σειρά δυσκολιών, περιπετειών, ίντριγκας και παιχνιδιών. Δίχως να δίνει τίποτα το ιδιαίτερο, παραμένει ως ένα παραδοσιακό δεκανίκι στα πλαίσια της σειράς.

Εκεί που δυστυχώς τα πράγματα αρχίζουν και τρεμοπαίζουν και δείχνουν τον ερασιτεχνικό χαρακτήρα της δημιουργίας, είναι στη γραφή και το χιούμορ του τίτλου. Εδώ δυστυχώς το αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο τμήμα του τίτλου θα μπορούσε να κριθεί ως επιεικά μέτριο. Είναι πασιφανές πως οι δημιουργοί αγαπούν και γνωρίζουν σε βάθος το παλιό υλικό, και υπάρχουν και διάφορες φιλότιμες προσπάθειες με ωραία Easter Eggs αλλά και έξυπνα hints απέναντι σε προβλήματα του σύγχρονου κόσμου. Αλλά είναι εξίσου πασιφανές ότι ο δημιουργός και συγγραφέας της σειράς απουσιάζει και από αυτό τον τίτλο. Λείπει αυτό το βάθος που είχε η παλιά γραφή, το υπέροχο μπρος-πίσω ανάμεσα σε αφηγητή και Larry (η νέα Pi, η AI του κινητού σας, είναι ένα ξύλινο κακέκτυπο), τα πανέξυπνα puns και τα πλούσια και χυμώδη αστεία που σου χάιδευαν απαλά τις αισθήσεις και έστηναν τον κόσμο του παιχιδιού.

Leisure Suit Larry Wet Dreams Dont Dry 5

Εδώ, η γραφή πλησιάζει περισσότερο επίπεδα εφηβικού χιούμορ από κάποιον που αγαπούσε τα παιχνίδια, αλλά απλά δεν μπορούσε να αποδώσει αυτό που ήθελε φτιάχνοντας το δικό του fan fiction novel. Και πέφτει στην παγίδα αρκετών κρύων αστείων, puns απέναντι στη νέα τεχνολογία που η λέξη “cringe” δεν είναι αρκετή για να περιγράψει το βομβαρδισμό από piPhone, Instacrap, Timber και άλλα τέτοια εξυπναδίστικα. Κάπου εδώ πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί για άλλη μια φορά οι δημιουργοί δεν ήρθαν σε επαφή με τον Al Lowe, έναν άνθρωπο που έχει πει πολλές φορές πόσο αγαπάει τη σειρά και που μάλιστα πρόσφατα είχε κάνει πολλή δουλειά και στο remake του πρώτου παιχνιδιού. Ο Larry είναι ο Al και ο Al είναι ο Larry και για όποιον έχει παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια το χιουμοριστικό blog του, θα συμφωνήσει πολύ εύκολα με αυτό. Ίσως στο επόμενο; Μακάρι.

Παρκάροντας τα της ιστορίας στην άκρη και εισερχόμενοι μέσα στο parking του gameplay, θα πρέπει εξ αρχής να σας πούμε πως το παιχνίδι είναι ένα adventure εντελώς παλαιάς κοπής, τύπου Sierra, με όλα τα καλά αλλά και κακά που περιέχει αυτή η επιλογή. Ο κόσμος είναι σχετικά ανοιχτός και όπως σε όλη τη σειρά, μπορείς να λύσεις αρκετούς γρίφους με τη σειρά που εσύ θέλεις ενώ, επίσης όπως κάθε παιχνίδι στη σειρά, θα σηκώσεις από το πάτωμα ντουζίνες αντικειμένων που θα κληθείς να συνδυάσεις μεταξύ τους ή και με το περιβάλλον για να λύσεις πολλά, πολλά, πάρα πολλά inventory puzzles. Το Wet Dreams Don't Dry λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με Inventory puzzles, πιστό στα πρώτα επεισόδια της σειράς και εντελώς ενάντια στα σύγχρονα standards.

Leisure Suit Larry Wet Dreams Dont Dry 6

Και όπως και στα παλιά παιχνίδια, στις περισσότερες περιπτώσεις οι λύσεις των γρίφων είναι αρκετά παλαβές και αλλοπρόσαλλες, που σε σημεία δοκιμάζουν το ταλέντο του παίκτη να κάνει παράλογες συνδέσεις αλλά και την υπομονή του να δοκιμάζει όλα τα αντικείμενα μέχρι να πετύχει αυτό που ταιριάζει. Τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να θεωρηθούν πολύ θετικά για αυτούς που αγαπούν μόνο τα παλιά adventures και τρομακτικά για όσους έχουν συνηθίσει τη σημερινή ευκολία και απλή λογική, αλλά θα λέγαμε πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, αφού αγαπήσαμε πολλά στοιχεία αλλά και εκνευριστήκαμε με ορισμένες αστεία παράλογες απαιτήσεις. Πάντως αν είναι κάτι που σίγουρα είχε απωθήσει τους παλιούς παίκτες όταν είδαν το πρώτο teaser, αυτό ήταν ο τεχνικός τομέας του τίτλου και είναι δύσκολο να πει κανείς πως είχαν άδικο.

Έπειτα από το πανέμορφο LSL7: Love for Sail αλλά και το LSL: Reloaded, τίτλους γεμάτους εξονυχιστική λεπτομέρεια, πλουσιότατο animation και πανέμορφους χρωματισμούς, το Wet Dreams Don’t Dry μοιάζει σαν ο φτωχός συγγενής της σειράς, που κυκλοφόρησε ως mobile game και χτυπάει αρκετά άσχημα με την πρώτη επαφή. Όμως, μόλις ξεπεραστεί το αρχικό σοκ, θεωρούμε πως όλοι θα δουν πως το αποτέλεσμα κατέχει γνήσια το “Larry DNA". Δεν θα μείνουμε σε ανούσιες λεπτομέρειες, όπως η αλλαγή του Larry σε έναν πιο ψηλό και λιγνό χαρακτήρα, άλλωστε ο Larry o ίδιος άλλαξε σχεδιασμό αρκετές φορές μέσα στα χρόνια. Όμως πρέπει να παραδεχθούμε πως ο κόσμος του παιχνιδιού είναι ένα όμορφο κράμα διαφόρων περιόδων της σειράς, με τη σχετική απλότητα σε σχεδιασμό, επιλογή των περιοχών που είχαν τα πρώτα παιχνίδια της σειράς, αλλά ταυτόχρονα με ένα πολύ πιο υπερβολικό art direction που θυμίζει σε λογική τα 6 και 7.

Leisure Suit Larry Wet Dreams Dont Dry 7

Ναι, το διακατέχει μια μεγάλη απλότητα, αλλά τα flash γραφικά του τίτλου είναι πολύχρωμα και με μπόλικο μεράκι και καταφέρνουν να περάσουν την ατμόσφαιρα της σειράς, έστω μέσα από μία πολύ πιο low budget προσπάθεια. Αυτό που δεν καταφέρνουν να περάσουν όμως, είναι το εξαιρετικό animation που είχαν οι τελευταίες προσπάθειες του Al Lowe. Αν δει κανείς 5 λεπτά από το Love For Sail, το Reloaded ή ακόμα και το Shape Up or Slip Out, θα δει περισσότερο animation απ' ό,τι στο σύνολο του σημερινού παιχνιδιού. Ναι, το animation 2D χαρακτήρων και σκηνικών είναι από τα ακριβότερα πράγματα στη δημιουργία ενός παιχνιδιού, αλλά εδώ πραγματικά το παιχνίδι υποφέρει σε μεγάλο βαθμό και είναι από τα adventures με το λιγότερο animation που έχουμε δει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Τουλάχιστον ο ηχητικός τομέας του είναι αρκετά πιο προσεγμένος. Τα μουσικά θέματα που πλαισιώνουν το παιχνίδι κινούνται στα κλασικά, lounge jazz μονοπάτια που μάθαμε και αγαπήσαμε, και εύκολα θα πιάσετε να σιγοσφυρίζετε κάποια από αυτά κατά τη διάρκεια της ημέρας σας. Από εκεί και πέρα, ωραία δουλειά έχει γίνει και με το voice over πολλών από τους ηθοποιούς, που κάνουν ηρωικές προσπάθειες στο να ζωντανέψουν τους ακίνητους σχεδόν χαρακτήρες τους. Τα συγχαρητήριά μας, όμως, πρέπει να δώσουμε στην επιλογή να προσλάβουν τον "πολύ" Jan Robson, την ιστορική φωνή του Larry από τα 6 & 7, δίνοντας έτσι μια πραγματικά ισχυρότατη πινελιά αυθεντικότητας στο παιχνίδι.

Leisure Suit Larry Wet Dreams Dont Dry 1

Είναι σχεδόν συγκινητικό μετά από 22 χρόνια να βλέπεις επιτέλους ένα νέο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον αξιαγάπητο Larry Laffer. Η νέα του αυτή εμφάνιση είναι αισθητά low budget και με αρκετά ερασιτεχνική γραφή, όμως αυτό δε θα πρέπει να σας απωθήσει από το να ασχοληθείτε μαζί της. Το Wet Dreams Don't Dry είναι βαθύτατα old school σε όλα του τα σημεία, και παρόλα τα θεματάκια του αποτελεί ένα πραγματικό δείγμα αγάπης και λατρείας απέναντι στη σειρά, από μια ομάδα fanboys που προσπάθησαν να κυνηγήσουν το όνειρο. Μπορεί να μη τους βγήκε εντελώς, αλλά είναι σίγουρα μια τίμια προσπάθεια που αξίζει να δει ένας οπαδός της σειράς, ίσως όμως μόλις πέσει λιγάκι η αλμυρή τιμή του.


 

Τσέκαρε το βίντεο

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: AdventureΔιάθεση: N/A
Αριθμός παικτών: 1Ανάπτυξη: CrazyBunchΗμ. Έκδοσης: 07/11/2018
PEGI: 18Εκδότης: Assemble EntertainmentΠλατφόρμες: PC

Θετικά

 • Είναι ένα γράμμα αγάπης στα παλιά παιχνίδια της Sierra, από άτομα που ήταν φανατικοί οπαδοί τους.
 • Μια απλή αλλά καλή μεταφορά του 70s Larry στη σύγχρονή, μη-προσβάλεις-και-τα-κουνούπια, εποχή.
 • Η επιστροφή του Jan Robson στην φωνή του Larry και η μεταφορά του χαρακτήρα έχει κρατήσει αρκετό από το looser charm του.
 • Είναι γεμάτο Easter eggs, αναφορές και φόρους τιμής στα παλιά παιχνίδια της σειράς.
 • Ικανοποιητική διάρκεια και δυσκολία.
 • Μετά το αρχικό σοκ των flash γραφικών, το στυλ τους σίγουρα επιστρέφει τη σειρά σε πιο ομαλά μονοπάτια...

Αρνητικά

 • ...μόνο που η υψηλότατη τιμή του δε δικαιολογεί καθόλου έναν τέτοιο, low budget, τεχνικό τομέα με ελάχιστο animation και στατικά backgrounds.
 • H επιμονή -για ακόμα μια φορά- των νέων δημιουργών να μην ζητούν καν μια συμβουλή από το δημιουργό και μαέστρο της σειράς, Al Lowe. Στοιχείο που είναι άμεσα εμφανές στη γραφή και το χιούμορ του παιχνιδιού.
 • Δύσχρηστο inventory και ορισμένοι παράλογοι γρίφοι που δεν ταιριάζουν στα 2010s.

Βαθμολογία

Αρχιτέκτων και συντηρητής ιστορικών κτιρίων κατ' επάγγελμα, μόλις πέσει η νύχτα φοράει την καμπαρντίνα του και σουρτουκεύει σε αναζήτηση μιας νέας περιπέτειας. Ταξιδιώτης και ονειροπόλος, με κλινικά κολλήματα σε Fantasy και Sci-Fi, gaming backstory από τα 80s και mantra τη φράση «η ιστορία και οι γρίφοι πάνω απ’όλα», δεν χαρίζει κάστανο σε νεοτερισμούς υπερβολικής ευκολίας. Αν είσαι adventure, RPG ή strategy, είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχετε περάσει πολλές γλυκές νύχτες μαζί…

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Just Cause 4
Απλά επειδή έπρεπε να βγει sequel...
Συνέχεια στον εμπλουτισμό του Shadow of the Tomb Raider
Με το επόμενο DLC για τον τίτλο.
The Council
Ένα τολμηρό μα και άτσαλο βήμα προς το μέλλον.
Ανακοινώθηκε η NieR: Automata Game of the YoHRa Edition
Με αρκετό περιεχόμενο για PS4 και PC.
Εxpansion και crossover με το Witcher 3 για το Monster Hunter World
Ο Geralt ταξιδεύει στο Νέο Κόσμο.
Δύο demos για το Anthem ετοιμάζει η EA
Στις αρχές του 2019, για κονσόλες και PC.
Νέα laptop από την ASUS
ZenBook 14, και gaming μοντέλα FX505 και FX705.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • Ε όχι και αιώνια παρθένος ο Larry! Στο Love for Sail σκόραρε σε δυνατή εστία :p

 • mifune

  Δεν ειναι τόσο για το σκοράρισμα το σχόλιο αλλά για την ψυχολογία και συμπεριφορά του :D
  Aλλωστε τα σκοραρισματα του Larry που κρατανε 30 δεύτερα (οπως το λεει κ ο ιδιος!), δεν νομιζω να τα μετράει κανείς :p:p:p

 • mifune

  Πλάκα κάνω! 30 δεύτερα πάντως είναι πολύ γρήγορα και όντως δε μετράνε :p

 • mifune

  Το γκολ είναι γκολ, αρκεί να περάσει τη γραμμη..! :):p:p

 • mifune

  ^^
  Έτσι.

  Και τι έχουν τα 30 δεύτερα, μια χαρά είναι, δεν κατάλαβα!

 • mifune

  Ναι κύριε Μιχαλητσιάνε εμείς θέλουμε να τελειώνουμε, 30 δευτερόλεπτα καλά είναι.Μια χαρά τα λέει ο MoLMF.

 •  Ναι ρε φίλε, ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ καινούριο Λάρυ στα πρώτυπα των παλιών :o:o:o Δε χάνεται με τίποτα, τεράστια αγάπη στη σειρά ;)

 • Μπράβο Αλέξανδρε! Έδωσες πολύ όμορφα την κουλτούρα της σειράς, ώστε να καταλάβουμε όλοι λίγο περισσότερο τι εστί Larry. Μια σειρά που τόλμησε να στηθεί γύρω από θέματα ταμπού σε μια δεκαετία που ο κόσμος ήθελε να ανοίξει τα μάτια του αλλά δεν ήξερε τι πρέπει να δει.

  Προσέγγιζε κι απομακρυνόταν από το σοκιν και το πρόστυχο με αρμονία, φτιάχνοντας τροχιές γύρω από θέματα και αντιλήψεις με περιπλοκότητα που θα ανάγκαζε και αστροφυσικό να αφήσει το πούρο του και να τρίψει το σαγόνι.

  Ο γρίφος με το προφυλακτικό και την αδερφή του ελέους στο πρώτο Larry δοκίμαζε την ίδια την επαφή μας με την πραγματικότητα εκείνη την εποχή. Δύσκολο να αποδοθεί τώρα, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, ο φίλος μας μετέφερε ταιριαστά την κουλτούρα του στη σημερινή, μπερδεμένη εποχή. Κρίμα που οι γρίφοι του παιχνιδιού δεν είναι του ίδιου βεληνεκούς.

  Για τους τύπους, ο Larry "σκόραρε" πολλές φορές, τουλάχιστον μία σε κάθε τίτλο, αλλά το προφίλ ήταν αυτουνου που δεν του καθόταν το combo sex+συναίσθημα, πετώντας γάντια γεμάτα τούβλα σε όλους τους πουριτανους αλλά και τους δήθεν προχωρημένους της κάθε εποχής, χωρίς βέβαια αυτοί να καταλαβαίνουν από που τους ήρθε (και τι τους ήρθε).

  Προσωπικά θα το τιμήσω. Όπως τίμησα και το android remake (και το απόλαυσα).

 • Αν και με τρόμαξε το Flash game στυλ κ μένα τελικά δεν είναι όπως το φανταζόμουν, είναι μια χαρά! Το παιχνίδι έχει πολύ γέλιο (για τα δικά μου γούστα) ! Αληθινό Larry εν έτη 2018 ! , πραγματικά εχω καιρό να γελάσω τόσο με Game , το setting είναι κάτι που έλειπε στην εποχή του πολιτικά ορθού

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 2 εβδομάδες από teleiotis

Τελευταία Σχόλια

Φήμες λένε ότι οι developers την μισή μέρα οργώνουν και την άλλη μιση προγραμματίζουν
Να βγουν aragorn2 και vlad25 να μας απαντήσουν αν δικαιούνται επιδοτήσεως και οι παίκτες FM2019. Αν ...
Ρε μπας και πουλάει τόσο επειδή οι αγοραστές του νομίζουν ότι παίρνοντας "αγροτικό" παιχνίδι θα πάρο...
οχι απλα πουλαει, ξεσκίζει.
καλα αν πας κιολας να δεις σε torrentαδικα, ειναι μονιμα στο top 10 ολο...
Μας άργησε λίγο αλλά ήρθε και το 13ο GLD, μπράβο για άλλη μια φορά. Όσο για το διαγωνισμό θα προτιμο...
Μισό λεπτό. Αυτή η σειρά βγάζει ακόμα καινούργια παιχνίδια και πουλάνε τόσο? Ρε παιδιά είστε σίγουρο...
Απίστευτα καλά νέα!
Από τις αγαπημένες μου σειρές. Ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά στο remake.
ΥΓ:...
Θεωρώ ότι το παιχνίδι είναι ο ορισμός του χρυσού 7 και το 6 άδικο σαν βαθμολογία.Δεν το έχω παίξει,ο...
Just Cause 4 σε K2
ακουγεται ιδανικός τίτλος για oldschool αμυαλο fan, απο αυτους που παιζεις για το χαβαλε 1-2 ωριτσες...
Just Cause 4 σε K2