Άγρυπνος στο Seattle

Τα παιχνίδια της σειράς inFAMOUS έχουν γνωρίσει μια απρόσμενα μεγάλη επιτυχία από το κοινό της Sony. Αν και αρχικά ξεκίνησαν ως «underdog», με αρκετό σκεπτικισμό για το αποτέλεσμα που θα παρέδιδε η ομάδα που δημιούργησε τη σειρά Sly, το αποτέλεσμα του πρώτου τίτλου απέκτησε φανατικό κοινό, το οποίο παγιώθηκε με την κυκλοφορία του δεύτερου και κατά πολύ βελτιωμένου επεισοδίου.

Σε αντίθεση με τους τίτλους της σειράς Sly, αλλά ταυτόχρονα δανειζόμενα αρκετά στοιχεία από αυτούς, τα inFAMOUS είναι παιχνίδια open world σχεδιασμού, όχι όμως όπως τα Grand Theft Auto και Saints Row, αλλά περισσότερο υιοθετώντας τη λογική του exploration-brawler που είδαμε στα παλιότερα Spider-man, το The Incredible Hulk, τα Crackdown και, φυσικά, στη σειρά Prototype. Με το inFAMOUS: Second Son η Sucker Punch κάνει το πρώτο της βήμα στη νέα γενιά και το hardware του PlayStation 4, με ένα παιχνίδι κάπως παράξενο, ένα παιχνίδι με το οποίο και πήρε και δεν πήρε ρίσκα.

inFAMOUS Second Son screen 01 Τι ακριβώς εννοούμε; Πρώτα από όλα, το Second Son είναι ένα απολύτως νέο κεφάλαιο στη σειρά, μια πρόταση που δεν περιγράφει τις περιπέτειες του Cole McGrath (πρωταγωνιστή των πρώτων δύο τίτλων), αλλά ενός νεαρού ινδιάνου, του Delsin Rowe. Ταυτόχρονα, χωρίς να δίνεται άμεση εξήγηση εντός του σεναρίου, εγκαταλείπεται το sci-fi, υποθετικό σύμπαν των μη πραγματικών Empire City και New Marais, των δύο πόλεων που γνωρίσαμε στα παλαιότερα inFAMOUS, και που, πρακτικά, επρόκειτο για τις Νέα Υόρκη και Νέα Ορλεάνη.

Στο Second Son ερχόμαστε στην «πραγματικότητα», στην Αμερική όπως υφίσταται, και πιο συγκεκριμένα στο παγωμένο και βορινό Seattle. Τώρα, το πώς θα αντιμετωπίσουν οι φίλοι της σειράς αυτές τις μεγάλες αλλαγές στο setting (που, εκ των πραγμάτων, επηρεάζουν και άλλα στοιχεία εντός του τίτλου, στα οποία θα αναφερθούμε στη συνέχεια) είναι μια στάση υποκειμενική. Το σίγουρο είναι πως το Second Son είναι σαφώς πιο «γήινο» και προσγειωμένο από τους προκατόχους του, σηματοδοτώντας έτσι μια νέα εποχή για το franchise.

inFAMOUS Second Son screen 02 Όλα τα παραπάνω, βέβαια, δεν συνεπάγονται «διαζύγιο» με το σενάριο της σειράς, αφού βρισκόμαστε 7 χρόνια μετά τα κατακλυσμικά γεγονότα του δεύτερου επεισοδίου, σε μια χώρα που κυριαρχεί πια ένα αστυνομικό καθεστώς. Οι Conduits των παλιών inFAMOUS χαρακτηρίζονται πλέον ως «βιο-τρομοκράτες» και συλλαμβάνονται/ καταδικάζονται/ φυλακίζονται αμέσως μόλις εντοπιστούν. Μια τέτοια ομάδα βιο-τρομοκρατών έτυχε να μεταφέρεται και να περνά από το ήσυχο χωριό του Delsin Rowe, όταν κάτι συμβαίνει, ξεφεύγουν και ο νεαρός ινδιάνος ανακαλύπτει ότι δεν είναι απλά Conduit, αλλά ένα «σφουγγάρι», που μπορεί να απορροφήσει κάθε ξεχωριστή ικανότητα άλλων Conduits απλά αγγίζοντάς τους. Έτσι, μέσα από μια εξέλιξη γεγονότων που δεν θα αποκαλύψουμε, ταξιδεύει στο Seattle για να βάλει μερικά πράγματα στη θέση τους.

Εν ολίγοις, επάνω σε αυτή τη βάση πατάει το Second Son για να ξεδιπλώσει μια απλοϊκή, αλλά αξιοπρεπή ιστορία, η οποία εξελίσσεται μέσα από cut-scenes, collectibles, easter eggs και διάφορα άλλα στοιχεία, ούτως ώστε να «δέσει» τα παιχνίδια της σειράς μεταξύ τους, να ιντριγκάρει τον παίκτη και, εν τέλει, να του προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το σύμπαν της Sucker Punch.

inFAMOUS Second Son screen 03 Αλλαγή σκηνικού, λοιπόν, και το πρώτο πράγμα που βλέπει ο παίκτης ξεκινώντας το Second Son είναι γραφικά που δικαιολογούν (επιτέλους) το «next-gen» χαρακτηρισμό που έχει αποδοθεί στα καινούργια συστήματα και ειδικότερα (μιας και μιλάμε για exclusive παιχνίδι) στο PS4. Ειλικρινά δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η Sucker Punch έφτασε στα όριά του το νέο σύστημα της Sony, αλλά αυτό που είδαμε παίζοντας για περισσότερο από 25 ώρες το Second Son, είναι ένα οπτικό αποτέλεσμα απαράμιλλης ποιότητας.

Και μιλάμε για ένα παιχνίδι «ανοιχτού κόσμου», με μια πόλη έκτασης πολλών -ψηφιακών- τετραγωνικών χιλιομέτρων, που μπορείς να πας παντού, να κάνεις τα πάντα, να αναριχηθείς στο πιο ψηλό κτίριο και να πέσεις με ορμή στο πιο σκοτεινό σοκάκι, να δεις εκπληκτικά εφέ φωτισμού και ομίχλης, με κύκλο ημέρας και νύχτας ή εναλλαγές στις καιρικές συνθήκες, με κόσμο και οχήματα να περιφέρονται, κάποια στοιχεία του περιβάλλοντος που καταστρέφονται, και τις δυνάμεις του Delsin να δημιουργούν εφέ που δύσκολα μπορείς σήμερα να δεις σε άλλο παιχνίδι της αγοράς.

inFAMOUS Second Son screen 04 Το Seattle στο Second Son είναι μια τεράστια, ζωντανή πόλη, χωρισμένη σε δύο μεγάλες περιοχές (με τη δεύτερη να ανοίγει από τα μισά της περιπέτειας και μετά), οι οποίες με τη σειρά τους χωρίζονται σε συνοικίες. Σχεδόν κάθε συνοικία έχει μια διαφορετική αισθητική και art direction από την άλλη, με τα βόρεια προάστια να έχουν χαμηλότερα κτίρια και το νότιο τμήμα της πόλης να είναι σαφώς πιο «κέντρο», πιο αστικό, ενώ δεν λείπουν και σημαντικά κτίρια του πραγματικού Seattle, καθώς και κλασικές γειτονιές (Chinatown).

Το εκπληκτικό είναι ότι η μετακίνηση σε αυτή τη μεγαλούπολη γίνεται χωρίς ίχνος loading time, το aliasing είναι σχεδόν μηδενικό, το frame rate ξεκινάει από τα 30 και σε πολλές περιπτώσεις αγγίζει τα 60 καρέ, ο σχεδιασμός του ορίζοντα είναι εκπληκτικός, δεν υπάρχει ίχνος tearing, slowdown, frame drop ή οποιουδήποτε άλλου τεχνικού προβλήματος (πλην της Α.Ι., -το μελανό σημείο του τίτλου, για το οποίο όμως θα μιλήσουμε στη συνέχεια- και της επανάληψης στα μοντέλα των πολιτών) και, εν κατακλείδι, παραδίδεται ένα οπτικό αποτέλεσμα σε 1080p, που σε παιχνίδι παρόμοιας κατηγορίας (για να σας προλάβουμε, το GTAV είναι κάτι άλλο…) δεν υπάρχει σήμερα.

inFAMOUS Second Son screen 05 Βέβαια, όπως αναφέραμε και στην αρχή, η επιλογή της Sucker Punch για την τοποθέτηση του Second Son σε μια πραγματική πόλη, οδήγησε αυτομάτως και σε ένα πιο ρεαλιστικό art direction, με τις «υπερβολές» και το δυστοπικό, cyber punk εικαστικό των δύο πρώτων inFAMOUS να απουσιάζει. Εμάς προσωπικά η επιλογή αυτή μας άρεσε. Το αν θα βρει σύμφωνους εσάς, θα το διαπιστώσετε παίζοντας.

Το setting υπάρχει και είναι εντυπωσιακό. Τι μπορούμε, όμως, να κάνουμε μέσα σε αυτήν την «παιδική χαρά»; Πρακτικά, στόχος του Delsin –και κατ’ επέκταση του παίκτη- είναι να εξαφανίσει από το Seattle τις δυνάμεις καταστολής της D.U.P., μιας δύναμης επιβολής της τάξης, η οποία κυνηγά ανηλεώς τα Conduits, ενώ ταυτόχρονα έχει επιβάλει ένα στρατιωτικό καθεστώς στην πόλη. Σκοπός μας είναι να ελευθερώνουμε το Seattle γειτονιά με γειτονιά, διαλύοντας τα κέντρα ελέγχου της D.U.P. πολεμώντας τους στρατιώτες αυτού του σώματος, καταστρέφοντας κάμερες ασφαλείας, σκοτώνοντας κρυφούς πράκτορες, κάνοντας γκράφιτι σε τοίχους και συμμαχώντας με άλλους «βιο-τρομοκράτες», που εκτός από υποστήριξη, θα μας δώσουν και πρόσβαση σε νέες δυνάμεις, οι οποίες θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια και στις απλές μάχες, αλλά και στα boss fights.

inFAMOUS Second Son screen 06 Αυτό είναι το πλαίσιο επάνω στο οποίο πατάει το gameplay του Second Son. Δηλαδή, επανάσταση κατά του καθεστώτος, με απελευθέρωση των συνοικιών και ταυτόχρονη ενδυνάμωση του Delsin μέσα από τα Shards που βρίσκει στο δρόμο του, τα οποία βήμα-βήμα προσφέρουν αναβάθμιση στο «δέντρο» των skills που έχει κάθε δεδομένη στιγμή στην κατοχή του ο πρωταγωνιστής. Το όλο στήσιμο αυτής της ιδέας είναι καλό, διαθέτει πολύ καλή ροή (θα λέγαμε αρκετά καλύτερη από των προηγούμενων inFAMOUS) και προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, αφού το main story μπορεί να ακολουθηθεί οποιαδήποτε στιγμή και κατά βούληση. Φυσικά, επιστρέφει και το Karma, μια επιλογή «καλού-κακού» που προκύπτει από σημαντικές αποφάσεις, τις οποίες θα πάρουμε σε κομβικά σημεία του κυρίως quest, αλλά και από τη συμπεριφορά μας προς τους πολίτες του Seattle.

Τώρα, δεν ξέρουμε κατά πόσο η ελευθερία στις επιλογές αυτή είναι ουσιαστική ή όχι, γιατί το να σκοτώνεις μουσικούς του δρόμου και να διαλύεις συλλαλητήρια κατά των Conduits (κακό Karma) ή να δολοφονείς εμπόρους ναρκωτικών και να γιατρεύεις χτυπημένους πολίτες (καλό Karma) κανέναν πρακτικό αντίκτυπο δεν έχουν στην ιστορία, πέρα από τις διαφορετικές δυνάμεις που αποκτά στο skill tree του ο Delsin. Το ίδιο δεν ισχύει βέβαια για τις επιλογές που γίνονται στο βασικό storyline, αφού ανάλογα με το Karma βλέπουμε άλλες εξελίξεις και άλλο τέλος, αλλά θα θέλαμε αυτό το μοτίβο του «μπλε-κόκκινου» να είχε τύχει καλύτερης εφαρμογής και στα side quests και να μην ήταν τόσο επιδερμικό.

inFAMOUS Second Son screen 07 Στο Second Son, ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα. Αφήσαμε ξεχωριστά από τους υπόλοιπους τομείς τα δύο σημαντικότερα προβλήματα του τίτλου, που είναι μεν μόνο δύο, αλλά στη μεγάλη εικόνα κλέβουν πόντους από το σύνολο. Το πρώτο πρόβλημα είναι κάτι που καταδυναστεύει τη σειρά από το πρώτο της κιόλας παιχνίδι και είναι αυτό του context sensitive μηχανισμού αναγνώρισης του εκάστοτε σημείου που βρίσκεται ο ήρωας. Πρακτικά, σε αυτά τα παιχνίδια ο κώδικας ο ίδιος αναγνωρίζει τη θέση του πρωταγωνιστή στο χώρο και τον κάνει να αντιδρά ανάλογα.

Έτσι, πολλές φορές, ενώ θέλαμε να εκτελέσουμε άλμα προς ένα σημείο και να κρεμαστούμε από το χείλος μιας ταράτσας, για παράδειγμα, ο κώδικας έβλεπε δίπλα ένα άλλο αντικείμενο και οδηγούσε τον Delsin στο να πιαστεί ή να σταθεί σε αυτό και όχι σε εκείνο που εμείς είχαμε σκοπό εξ αρχής. Αυτό το ιδίωμα του context sensitive κώδικα οδηγεί και σε ορισμένα λάθη του animation, με τον ήρωα να αιωρείται άτσαλα για ορισμένα δευτερόλεπτα στο χώρο, παρόλο που όλο το υπόλοιπο animation (και του πρωταγωνιστή και των λοιπών χαρακτήρων) είναι συγκλονιστικά ρεαλιστικό.

inFAMOUS Second Son screen 08 Αλλά ακόμα και αν αυτό το ατόπημα μπορεί να προσπεραστεί, σίγουρα κανείς δεν θα αγνοήσει την αλλοπρόσαλλα κυμαινόμενη A.I. που έχει αυτό το παιχνίδι. Εκτιμούμε ότι η Sucker Punch ήταν ελαφρώς εγκλωβισμένη εδώ, αφού ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού της είναι επί της ουσίας ένας μικρός θεός. Έτσι, αναγκάστηκε να ανεβάσει κατά πολύ τη δυσκολία και την αντίληψη των αντιπάλων, ούτως ώστε να μην είμαστε «overpowered». Θεμιτό μεν, άγαρμπα υλοποιημένο δε. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι αντίπαλοι να βλέπουν τον Delsin από μακριά (ακόμα και αν βρίσκεται εκτός του οπτικού πεδίου τους…) αν τολμήσει να χρησιμοποιήσει κάποια από τις δυνάμεις του και ακόμα και απλοί στρατιώτες να τον πετυχαίνουν με rifles από εκείνη τη γέφυρα που βρίσκεται 2 χιλιόμετρα μακριά (δεν θα αναφέρουμε καν τι συμβαίνει με τους snipers...)!

Η κατάσταση σε στιγμές είναι τόσο δύστροπη, που ακόμα και όταν χρησιμοποιείς κάποια κίνηση dash για να ξεφύγεις, βλέπεις σφαίρες από πέντε διαφορετικές πλευρές να κάνουν τον Delsin κόσκινο και μόνη λύση να είναι αυτή της διαφυγής σε πολύ μακρινό σημείο. Στον αντίποδα, υπάρχουν στιγμές που βρισκόμαστε δίπλα σε αντιπάλους και αυτοί μας αγνοούν τελείως, ενώ πέσαμε και 2-3 περιπτώσεις με χαρακτήρες κολλημένους στο χώρο. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό το πρόβλημα είναι ένα «προπατορικό αμάρτημα» αυτής της κατηγορίας παιχνιδιών, πρέπει όμως κάποια στιγμή να λυθεί.

inFAMOUS Second Son screen 09 Μάλλον αναγνωρίζοντας το πρόβλημα αυτό, η Sucker Punch εφοδίασε τον Delsin με ένα αυτόματο και ταχύτατο healing, αφού δεν απαιτείται πια να ανακαλύπτουμε πηγές ενέργειες για αποκατάσταση της υγείας, παρά μόνο για να εναλλάσσουμε τις δυνάμεις μας. Και εδώ είναι που το Second Son αποζημιώνει τον παίκτη από τα προαναφερθέντα ατοπήματα. Οι τέσσερις δυνάμεις που αποκτά σταδιακά ο πρωταγωνιστής είναι άκρως εντυπωσιακές, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους και προσφέρουν ένα στιβαρό και απολαυστικό σύστημα μάχης (και ranged και melee), με άριστο χειρισμό και πλειάδα διαθέσιμων κινήσεων και υπερδυνάμεων.

Εκτός αυτού, το παιχνίδι δίνει εχέγγυα για χρήση αυτών των δυνάμεων σε πολλαπλά σημεία, αφού το περιεχόμενο είναι κάτι παραπάνω από αρκετό. Εκτός του main quest, που διαρκεί περίπου 15 ώρες, το Second Son μπορεί να «κλέψει» από τον παίκτη ακόμα και 30, αφού υπάρχει σωρεία από side missions, δεκάδες unlockables, το έξτρα περιεχόμενο με τον τίτλο «Paper Trail» (περισσότερα στο link, δεν θέλουμε να δώσουμε spoilers) και ένα metagame που έχει ακόμα περισσότερο υλικό για να σας κρατήσει στην πανέμορφη ψηφιακή εκδοχή του Seattle. Εμείς, για την ανάγκη του review, ολοκληρώσαμε το Second Son στο 100% κάνοντας απολύτως τα πάντα. Και μόλις νομίσαμε ότι όλα τέλειωσαν, το παιχνίδι πήρε ξανά «μπροστά», παρουσιάζοντας έξτρα αποστολές εντελώς εκτός του ποσοστού ολοκλήρωσης.

inFAMOUS Second Son screen 10 Τι έχουμε, λοιπόν, εν κατακλείδι στο inFAMOUS: Second Son; Έχουμε ένα παιχνίδι με στιβαρό και απολαυστικό gameplay, με προβληματική όμως A.I., όμορφο voice acting και μουσικά θέματα (στο Seattle βρισκόμαστε, το grunge θα το ακούσετε θέλετε δεν θέλετε…), μπόλικο περιεχόμενο, αξιοπρεπές σενάριο και ένα οπτικό αποτέλεσμα χωρίς προηγούμενο.

Αν είχατε αγαπήσει τα προηγούμενα δύο επεισόδια, δεν χρειάζεται καν σκέψη, προβαίνετε σε αγορά, αφού το Second Son προσφέρει τα ίδια πράγματα, ελαφρώς βελτιωμένα σε σημεία και σε αστραφτερό, next-gen περιτύλιγμα. Αν πάλι δεν σας άρεσαν οι περιπέτειες του Cole McGrath, μάλλον κακώς κάνατε «κλικ» σε αυτό το review.

Γιώργος Καλλίφας

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Θετικά

  • Κορυφαία ποιότητα γραφικών και τεχνολογίας.
  • Άφθονο περιεχόμενο, που θα σας κρατήσει απασχολημένους για περισσότερες από 25 ώρες.
  • Στιβαρό gameplay, απολαυστικές δυνάμεις, εξυπνη χρήση των ιδιαιτεροτήτων του Dual Shock 4.
  • Άκρως επιτυχημένη η μεταφορά από τα δυστοπικά πρώτα inFAMOUS σε ένα «ρεαλιστικό», urban περιβάλλον.

Αρνητικά

  • Αλλοπρόσαλλη και σε σημεία κακή A.I., που ενίοτε δημιουργεί έντονα προβλήματα σε ό,τι αφορά την ισορροπία του παιχνιδιού.
  • O προβληματικός context sensitive μηχανισμός κάποιες φορές οδηγεί σε εντελώς αντίθετες κινήσεις από αυτές που θέλουμε.

Βαθμολογία

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.
Ο Alan Wake επιστρέφει στο... Control
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του AWE DLC.
Νέο υλικό και πληροφορίες από το Crash Candicoot 4: It’s About Time
Μέσω του τελευταίου State of Play της Sony.
Πλήρης υποστήριξη για το PSVR στο Hitman III
Καθώς και σε ολόκληρη την τριλογία Hitman.
Έρχονται νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077
Μέσα από ένα νέο digital event της CD Projekt RED.
Και στην επόμενη γενιά τα DOOM Eternal και The Elder Scrolls Online
Με δωρεάν αναβάθμιση για τους κατόχους τους σε Xbox One και PlayStation 4.
Ορόσημο στην εμπορική πορεία του GreedFall
Με λιγότερο από έναν χρόνο στην αγορά.
Σημαντικό το ενδιαφέρον του κοινού για το Fall Guys: Ultimate Knockout
Ένα παιχνίδι battle-royale, κάπως... διαφορετικό!
Ημερομηνία διάθεσης του Necromunda: Underhive Wars
Μαζί με ένα gameplay trailer για τον third-person tactical/ action τίτλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (66)

This comment was minimized by the moderator on the site

Το γεγονός πως είναι εξίσου καλό με τα προηγούμενα δύο μου φτάνει. Στα υπόψιν σαφώς, όταν με το καλό γίνει η αγορά του PlayStation 4...

This comment was minimized by the moderator on the site

Σίγουρη αγορά και παίρνει σειρά αμέσως μετά το 2.Πολύ καλό ρηβιού κύριε Καλλίφα,εύγε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αύριο έρχεται η συλλεκτική

This comment was minimized by the moderator on the site

Εχει φύγει για αγορά κατευθείαν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ένας από τους λόγους για να αγοράσει κάποιος το PS4

This comment was minimized by the moderator on the site

εαν αυτα εδω τα screeshots που βλεπω ειναι ingame...τοτε μιλαμε για απιστευτα γραφικα και ασυλυπτα hi res textures Που δεν υπαρχουν ουτε σε pc.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το εκανα παραγγελεια σημερα το πρωι. Σιγα σιγα αρχιζουν τα ωραια στη νεα γενια σημερα επαιξα το καινουργιο Metal Gear Solid στο PS4 εχω παθει πλακα απο το gameplay εφε ατμοσφαιρα και τα γραφικα ειναι πιο κρυσταλο σε καθαροτητα απο οτι εχω δει μεχρι σημερα σε κονσολες και PC. Ο Κοjima ειναι πιο μπροστα απο την εποχη του για αλλη μια φορα. Αξιζαν τα 30 ευρω μονο και μονο για αυτο που ειδα. Τωρα...

Το εκανα παραγγελεια σημερα το πρωι. Σιγα σιγα αρχιζουν τα ωραια στη νεα γενια σημερα επαιξα το καινουργιο Metal Gear Solid στο PS4 εχω παθει πλακα απο το gameplay εφε ατμοσφαιρα και τα γραφικα ειναι πιο κρυσταλο σε καθαροτητα απο οτι εχω δει μεχρι σημερα σε κονσολες και PC. Ο Κοjima ειναι πιο μπροστα απο την εποχη του για αλλη μια φορα. Αξιζαν τα 30 ευρω μονο και μονο για αυτο που ειδα. Τωρα περιμενω το inFAMOUS αυριο το πρωι!!!

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Μου έρχεται αύριο μαζί με MGS5 και FFX HD!!! Τρελό weekend!!! Να αναφέρω ότι υπάρχει day-one patch που προσθέτει 16 νέα side-missions!!! Κατεβάστε το όλοι γιατί έχει πολύ ζουμι.

This comment was minimized by the moderator on the site

@dandelion Να εισαι σιγουρος ειναι ingame και το MGS τοσο καθαρα γραφικα εχει. Ουτε σε PC δεν εχουμε δει κατι παρομοιο πραγματικα σημερα καταλαβα τι παει να πει nextgen μια με το MGS και τωρα με το inFAMOUS το οποιο προβλεπω να το λιωνω ΣΚ!!!
@Γιωργο Καλλιφα πολυ ωραιο το review το περιμενα με αγωνια με καλυψες σε ολα. Τωρα οσο για την ΑΙ θα το προσπερασω γιατι το παιχνιδι δειχνει καταπληκτικο!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

@Γιωργο Καλλιφα Μια ερωτηση εβαλα το trailer του παιχνιδιου στο PS4 και το εχει με Ελληνικους υποτιτλους δηλαδη μεταφραζει αυτα που λενε στα διαφορα cutscenes του trailer στο παιχνιδι. Ειχε μεσα Ελληνικους υποτιτλους?

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι εχουνε να δουνε ακομα τα ματακια μας...

This comment was minimized by the moderator on the site

Το πρωτο ουσιαστικα πολυ καλο next gen παιχνιδι.Το review οπως παντα εξαιρετικο!Μια απορια εχω μονο που δεν αναφαιρετε στο review ειναι με το ποσο ουσιστικα 'ζωντανη' ειναι η πολη διοτι εχω ακουσει οτι ειναι λιγο αδεια η πολη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Νομιζω χρειαζεται ενα live streaming με την πρωτη ευκαιρια

admin Admin
This comment was minimized by the moderator on the site

andreas84gr, με το day one patch το πρόβλημα της άδειας πόλης διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Αν το διάβασες κάπου, αυτός που το έγραψε δεν είδε το παιχνίδι με το patch.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ καλό το review Γιώργο.Θα πάει σίγουρα για αγορά, το καλοκαίρι μάλλον.
Μια ερώτηση μόνο.Παίζεις καθόλου πρίν πάει ο Delsin στο Seattle; Μόλις είναι ακόμα στο χωριό του;
Ή αυτά τα δείχνει σε βιντεάκι; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

There are no comments posted here yet
Φόρτωση Περισσότερων