Weave The Magic Spell.

Η  Xaviant, μια νεόκοπη σχετικά αμερικάνικη εταιρία, μας παρουσιάζει το πρώτο της πόνημα με τίτλο Battlemage: Lichdom, και θέλοντας να «ακουστεί» και να αφήσει το στίγμα της, παίρνει το δύσβατο δρόμο της καινοτομίας και της πρωτοτυπίας. Η κυκλοφορία αυτή, που βρίθει από αυτοπεποίθηση, τουλάχιστον στην παρουσίασή της, μας βάζει σε έναν κόσμο όπου ο πρωταγωνιστής είναι μάγος, σε FPS gameplay οπτική, και το μόνο όπλο απέναντι στις ορδές των εχθρών είναι τα χέρια του, από όπου εκτοξεύονται κάθε λογής μαγείες, ξόρκια και γητειές που μπορεί να φανταστεί ο παίκτης.

Ξεχάστε τις σφαίρες, τα τσεκούρια, τα κανόνια, τις ρουκέτες και τα laser. Εδώ υπάρχουν μόνο μαγικά και μόνο με αυτά θα ασχοληθείτε αν αποφασίσετε να παίξετε τον τίτλο. Η μαγεία, λοιπόν, σε «πρώτο πρόσωπο» και εμείς στο ρόλο του «13ου  Δράκου», σε μια ιστορία εκδίκησης, όπου σύμφωνα με τους developers, ο πρωταγωνιστής ξεφεύγει από το στερεότυπο μάγος/ glass cannon και γίνεται μια μηχανή καταστροφής ή, όπως γλαφυρά δηλώνουν, «the first game where the mage is a total Badass». Ιντριγκαδόρικο και φιλόδοξο, αν μη τι άλλο, σε ένα είδος που "φωνάζει" για φρέσκιες ιδέες, αλλά ο «σαρκοβόρος» ανταγωνισμός δε αφήνει να «αλλάξουνε τα κόζια» εύκολα. Έχουμε πει, όσο η αγελάδα έχει γάλα θα αρμέγεται...

lichdom battlemage review 01

Ας αφήσουμε, όμως, κατά μέρος τα της βιομηχανίας και ας ξετυλίξουμε σιγά σιγά το «μυστήριο» κουβάρι που λέγεται Battlemage. Καταρχάς το παιχνίδι είναι πανέμορφο, είτε βρισκόμαστε σε στενά σοκάκια, είτε σε έρημο, είτε σε παγωμένα φαράγγια -σε μεσαιωνικό υπόβαθρο πάντα-, η Cry Engine 3 αποτυπώνει αυτό που ήθελαν να περάσουν, από εικαστικής άποψης, οι developers άψογα, και σε σημεία, εκθαμβωτικά. Αυτό απαιτεί φυσικά και την κατοχή ενός αρκετά δυνατού μηχανήματος, ώστε να μπορεί ο παίκτης να απολαύσει τα ποικίλα και λεπτομερή περιβάλλοντα απρόσκοπτα.

Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει και στα εφέ, που είναι προϊόντα κυρίως των διάφορων μαγικών μας, οπού κάποιες στιγμές, ας επιτραπεί εδώ η υπερβολή, νιώθαμε να μας έρχεται η μυρωδιά της «τσουρουφλισμένης» σάρκας και του λιωμένου οστού, ύστερα από ένα επιτυχημένο fireball «Αποκαλυπτικών διαστάσεων» (χρησιμοποιώντας εδώ την in-game ορολογία). Πλάι σε αυτά έχουμε το δυνατό voice acting των «σεσημασμένων» Baker (αντρική φωνή) και Hale (γυναικεία φωνή), αλλά και του Clancy Brown στο ρόλο του Roth μέντορα του μάγου μας, που δίνει σχεδόν ΑΑΑ production values στο τίτλο.

lichdom battlemage review 03

Για το campaign ο παίκτης μπορεί να επιλέξει να πάρει αντρικό ή γυναικείο ρόλο (σε αυτό το session δοκιμάστηκε μόνο το αντρικό) και από average, ασήμαντος, ημιθανής παρίας να γίνει ο πιο δυνατός μύστης του κόσμου. Όλα αυτά υπό την καθοδήγηση του Roth, που βρίσκει τον ήρωα μας σε ένα σοκάκι παρατημένο και αποφασίζει να τον χρήσει 13ο δράκο, δίνοντας  του δύο μαγικά περικάρπια (από όπου αποκτάει πρόσβαση στη μαγεία), κάποιες εισαγωγικές συμβουλές και την αποστολή να απαλλάξει τον κόσμο από το νεκρομαντικό «Cult of Mathus». Απλά, καθημερινά πράγματα δηλαδή, αλλά μεταξύ μας ποιος θα αρνούταν κάτι αν του το ζητούσε ο Κurgan (ή έστω ο Mr. Krabs για να τιμήσουμε το Highlander και Spongebob παρελθόν του Brown).

Τα κίνητρα του ήρωά μας στην αρχή είναι εκδίκησης, γιατί το Cult και οι συνεργάτες του είναι υπεύθυνοι για το θάνατο της αγαπημένης του,  αλλά εξελίσσονται και απλώνονται όσο προχωράει η ιστορία προς τη μεγαλύτερη εικόνα, που είναι η σωτηρία του κόσμου. Η ιστορία δε έχει κάτι το σπουδαίο να πει -εν αντιθέσει με την αφήγηση που μας άρεσε. Αυτή γίνεται για τα τρέχοντα γεγονότα μέσω των NPCs, του Roth, ενός χαρακτήρα που συμπλέει μαζί μας στην ιστορία, του Gryphon (και ο οποίος ουσιαστικά μας βοηθάει στο tracking, αν και είναι αχρείαστο), καθώς και μέσω των διάφορων villains και arch villains, ενώ χρησιμοποιείται η τεχνική της αναδρομής σε συγκεκριμένα σημεία (που μπορεί να τα ενεργοποιήσει ο παίκτης μέσω του interact κουμπιού) για τα παρελθοντικά γεγονότα, ρίχνοντας φως στο background της ιστορίας και στους λόγους που απέτυχε ο 12ος δράκος.

lichdom battlemage review 02

Εδώ «λάμπει»  το voice acting που «αγκυλώνει» το παίκτη και τον ωθεί να προσέξει τα γεγονότα. Αν σε αυτό προσθέσουμε τα φοβερά «κάδρα» (που πολλές φορές διηγούνται εξίσου καλά μια ιστορία) από την οπτική απεικόνιση, τότε μία μέτρια ιστορία, δοσμένη σωστά, γίνεται ενδιαφέρουσα και λειτουργεί ικανοποιητικά σαν το περιτύλιγμα της «καρδιάς» του παιχνιδιού που είναι οι μάχες!

Οι μάχες, όπως είπαμε, γίνονται σε πρώτο πρόσωπο σε αυστηρά linear πίστες (οι όποιοι παράδρομοι απλά προσφέρουν κάποιο εξτρά loot) που οδηγούν σε κάποιο boss και θα θυμίσουν, χονδροειδώς για να γίνουμε απλά κατανοητοί, μία μίξη Skyrim, λόγω του dual casting και του levelling up, Bioshock, λόγω του synergy των μαγικών, και στους πιο παλιούς Hexen/ Heretic, λόγω του linear/corridor στυλ που έχει επιλέξει η εταιρία. Αναφορικά με τη δράση, το μόνο που έχει να κάνει ο παίκτης στις 20+ ωρες που διαρκεί το παιχνίδι, είναι να σκοτώνει τις ομάδες των εχθρών που έρχονται κατά πάνω του, απέναντι σε μια ΑΙ που είναι φοβερά επιθετική (και ιδιαίτερα οι ranged μονάδες, που έχουν την ευστοχία και τη σκοπευτική δεινότητα του Simo Häyhä) και τιμωρεί τον παίκτη για οποιαδήποτε αβλεψία του. Το Battlemage είναι δύσκολο, βασανιστικά δύσκολο, ειδικά μέχρι να γίνουν κατανοητοί οι μηχανισμοί του, και δεν εννοούμε εδώ το χειρισμό που είναι απλός και έχει καλή απόκριση, αλλά το πώς θα μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητά του στο πεδίο μάχης.

lichdom battlemage review 04

Μπορεί να δηλώνει η Xaviant ότι ο μάγος μας είναι “badass”, αλλά στην ουσία γίνεται πολλές φορές «βορά» στις άγριες διαθέσεις της ΑΙ, και  συνυπολογίζοντας την έλλειψη quick saves, ετοιμαστείτε να επαναλάβετε κάποια σημεία ξανά και ξανά. Η νίκη βέβαια δίνει αυτό το γλυκό συναίσθημα της ανακούφισης και της ικανοποίησης (ειδικά στα Boss fights, που είναι έντονα και ανεβάζουν τους παλμούς), εντούτοις εφόσον το παιχνίδι δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο πλην των μαχών, στο καθαρά action σημείο, η επανάληψη τους απέναντι σε εχθρούς που δεν έχουν ποικιλία σε patterns μπορεί να γίνει κουραστική. Προσθέστε την έλλειψη επιλογής επιπέδου δυσκολίας και το linear του κόσμου, και εύκολα δημιουργείται ένα «κοκτέιλ» που οδηγεί σε «alt+f4 και uninstall», έναν ανυπόμονο παίκτη.

Κάνοντας εδώ το «δικηγόρο του διαβόλου», πρέπει να τονίσουμε ότι η εταιρία δεν υποσχέθηκε interactive κόσμο, εκατοντάδες χιλιάδες γραμμές διαλόγων και άλλα sandbox καλούδια, παρά old school FPS εμπειρία υπό το πρίσμα ενός μάγου και αυτό το καταφέρνει. Λογικά θα αναρωτηθείτε πού είναι το καινοτόμο και το πρωτότυπο στο οποίο αναφερθήκαμε στην αρχή και τί μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον του παίκτη αφού μιλάμε, μέχρι στιγμής, για ένα ξεκάθαρο FPS; Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή και το Battlemage θα σας ανταμείψει με το πλούσιο περιεχόμενό του στη στρατηγική αντιμετώπιση των μαχών, μέσω των μαγικών και των συνδυασμών των, στο crafting και στο χώρο που αφήνει να ξεδιπλώσει ο παίκτης τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του.

lichdom battlemage review 05

O Roth, λοιπόν, μας οπλίζει με 8 διαφορετικές σχολές μαγείας (oι οποίες γίνονται σταδιακά, αλλά σύντομα, διαθέσιμες) τα λεγόμενα Sigils -Fire, Ice, Lighting, Corruption, Kinesis, Delirium, Necromancy, Phase- τα οποία έχουν ξεχωριστή προσωπικότητα και κάνουν εμφανώς διαφορετικά πράγματα. O παίκτης μπορεί να χρησιμοποιεί τρεις από αυτές κάθε φορά, και εκτελώντας κάποια mini tasks του τύπου "σκότωσε 50 εχθρούς με φωτιά ή κάνε 2000 ζημιά με Corruption", να κάνει level-up τη σχολή, διαλέγοντας ένα σχετικό bonus. Άπαξ και βγει η σχολή από την χρησιμοποιούμενη τριάδα, τότε το level της μηδενίζει, κάτι που όμως δε πρέπει να αποθαρρύνει τον πειραματισμό, καθώς τη δουλειά κυρίως την κάνουν τα μαγικά, ενώ τα level bonus δίνουν απλά ένα μικρό boost.

Κάθε σχολή έχει τρία spells, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε: ένα Targeted (single Target), ένα Area Of Effect και ένα Nova, ενώ με τη σειρά του κάθε μαγικό έχει τρεις αξίες/ τιμές, τη Destruction (raw damage), Control (crowd control effects και statuses) και τη Mastery (που «αποθηκεύει» damage και εκδηλώνεται όταν ένα δεύτερο μαγικό, κυρίως Destruction oriented, την ενεργοποιήσει). Χαρακτηριστικά αναφέρει το tutorial (που είναι δοσμένο με επεξηγηματικά videοs και αναλύσεις στο γλωσσάρι) πως αν το Destruction είναι το «σφυρί» και το Control το «αμόνι», τότε το Mastery είναι το «καρφί» και η κατανόηση της λειτουργίας του είναι απαραίτητη αν ο παίκτης θέλει να μεγιστοποιήσει τη ζημιά που κάνει.

lichdom battlemage review 06

To κάθε μαγικό έχει επίσης δύο τρόπους casting, την κανονική, με το απλό πάτημα του κουμπιού, και τη charged, ύστερα από παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού, που επιφέρει και standard critical. Προσθέτοντας σε αυτά τα Critical Chances, τα Apocalyptic Effects, τα Critical Multiplier και μια πλειάδα άλλων πληροφοριών που έχει το κάθε spell, ο χρήστης πρέπει να είναι προετοιμασμένος ότι θα ρίξει πολλή μελέτη και πολύ alt-tab μέχρι να καταλάβει και να αντιληφθεί πλήρως πώς δουλεύει το πράγμα.

Πέρα από την επίθεση, ο Δράκος έχει και τρεις διαφορετικές Shields (με 3 «πλέγματα προστασίας», που αν σπάσουν πεθαίνει) για την προστασία του, μία από τις οποίες μπορεί να είναι ενεργή κάθε φορά -την Tactical, την Agile και τη Strategic. Επιγραμματικά, να αναφέρουμε ότι κάθε μια εξυπηρετεί εντελώς διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Η Tactical είναι η μέση λύση, που βασίζεται στη μείωση του εισερχόμενου damage και στη χρήση του Galvanized Block, που λειτουργεί σα riposte και parry (όπου αν γίνει timed εξαπολύεται το τρίτο μαγικό της κατοχής μας, το Νοva), ενώ επιτρέπει τη χρήση του Quick Blink με κάποιο cooldown. H Agile βασίζεται στο ασταμάτητο Quick Blink χωρίς cooldown και στο Charged Blink (με το παρατεταμένο πάτημα όπως είπαμε, που και αυτό ενεργοποιεί το Nova spell που έχουμε διαλέξει). Tέλος, έχουμε τη Strategic, που δεν επιτρέπει το Quick Blink, αλλά επιτρέπει το Charged Blink και βασίζεται κυρίως στο Galvanized Block, που αυτή τη φορά προκαλεί critical effect στο Nova Spell. Να προσθέσουμε πως η κάθε Shield έχει και κάποια πρόσθετα αποτελέσματα επάνω στις αξίες των εκάστοτε μαγικών που χρησιμοποιούμε (άλλη μειώνει τα cooldown για τα AOE, άλλη για τα Targeted κ.ο.κ.).

lichdom battlemage review 07

Η επαρκής κατανόηση των αριθμών και των εννοιών που αναγράφονται στα spells και τις shields, βοηθάει στη σωστή αντιμετώπιση των κινδύνων και δυσκολιών που βάζει το παιχνίδι και αποτελεί τον πρώτο πυλώνα πρωτοτυπίας του gameplay, αλλά και στην ιδανική χρήση του crafting, που είναι ο δεύτερος. Σκοτώνοντας εχθρούς, μαζεύουμε Essences (η ποιότητα των οποίων ανεβαίνει όσο προχωράμε από checkpoint σε checkpoint και ταυτόχρονα παραμένουμε ζωντανοί, καθώς ο θάνατος μηδενίζει το σχετικό δείκτη), τα οποία αποτελούν τη «μαγιά» και την πρώτη ύλη για τα καινούρια μαγικά που θα έχουμε διαθέσιμα. Σε ένα εύχρηστο, σχετικά, πάνελ ορίζουμε και παραμετροποιούμε κάθε λεπτομέρεια.

Αρχικά «δηλώνουμε» τον τύπο του μαγικού και τη σχολή, αν θα είναι δηλαδή AOE, Targeted,Nova, αλλά και τη μορφή του –pool, trap, missile, ray και πολλά άλλα, τα οποία προφανώς έχουν διαφορετικό τρόπο εκτέλεσης και επίδρασης- και μετά προσθέτουμε Αugment (essence drop και αυτό) το οποίο καθορίζει τις τιμές των τριών αξιών (Destruction, Control, Mastery) που αναφέραμε παραπάνω. Τα Εssences είναι συνήθως upgradable (το πόσες  φορές μπορεί να γίνει αναγράφεται στις πληροφορίες του) και ο συνδυασμός μεταξύ τους οδηγεί σε αντίστοιχα καλύτερης ποιότητας που βοηθούν να γίνουν τα μαγικά μας ακόμα δυνατότερα. Ένα Essence, για παράδειγμα επικής ποιότητας, με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε ένα AOE spell, θα έχει δύο ή και παραπάνω θέσεις για Augment Essences, τα οποία επί της ουσίας καθορίζουν και τη δυναμική του μαγικού. Μέσα από τα συνεχόμενα Upgrades μπορούμε να φτάσουμε και στα λεγόμενα Unique Patterns, που πλέον επιτρέπουν το Synergy μεταξύ δύο διαφορετικών Sigils/ σχολών στο ίδιο spell και αποτελούν τα «αραβουργήματα» του mage crafting μας.

lichdom battlemage review 08

Η ίδια λογική ακολουθείται και στο crafting καινούριων Shields. Ο πειραματισμός όχι απλά επιβάλλεται, αλλά υποστηρίζεται από την ποσότητα των drops και από τη δυνατότητα του Deconstruct, που μας επιτρέπει, αν ένα spell δε μας ικανοποιεί, να το διαλύσουμε και να πάρουμε ένα από τα Essences πίσω. Πάντως και random συνδυασμούς αν κάνει ο παίκτης, θα βγάλει ικανοποιητικά αποτελέσματα, απλώς η δυσκολία του τίτλου αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει κάποιον που έχει διάθεση να ασχοληθεί σε αναζήτηση ιδανικών και αποτελεσματικών συνδυασμών.

Όπως φανταζόμαστε, έγινε κατανοητό ότι αυτός ο linear κόσμος, που σε σημεία πνίγει το παιχνίδι, δίνει στον παίκτη -σε πλήρη αντίθεση- τόση ελευθερία προσέγγισης και υιοθέτησης διαφορετικών τακτικών μέσω των ξεχωριστών σχολών και του ελεύθερου crafting, που κάνει την  προετοιμασία και την εκτέλεση των μαχών ένα πολύ ενδιαφέρον πεδίο δοκιμών και πειραμάτων, με σκοπό την ανακάλυψη του στυλ παιχνιδιού που του αρμόζει και αποδίδει. Είτε είναι τύπος της «ωμής δύναμης», είτε του «crowd controlling», είτε του «summoning», αργά ή γρήγορα θα βρει κάτι που θα δουλέψει για αυτόν και θα τον ικανοποιεί. Και για τον γράφοντα αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία και του προσφέρει περισσότερη gaming ικανοποίηση από το να ακούσει μια ακόμα αδιάφορη ιστορία, μιας εικονικής «κυράτσας» κάτοικο του Σικάγο...

lichdom battlemage review 10

Το Battlemage είναι εδώ, «θαρραλέο και δύστροπο» και απαιτεί να ασχοληθείς μαζί του και να ανεχτείς ως ένα σημείο τις αστοχίες του για να το απολαύσεις. Βρίσκεται στα όρια του Hardcore (σε ό,τι αφορά δυσκολία και πλήρη κατανόηση) και δε θα βρει εύκολα ανταπόκριση στο πλατύ κοινό και απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί άψογο, αλλά η Xaviant είναι σίγουρη για τον εαυτό της, αφού ξέρει ότι διάλεξε τον... χωματόδρομο, και ελπίζουμε σε ένα sequel που θα χρησιμοποιεί τις ωραίες και καινοτόμες ιδέες της σε έναν πιο πλήρη και ζωντανό κόσμο.

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Θετικά

  • Σύστημα crafting των μαγικών, πρωτότυπο και αποτελεσματικό.
  • Ευελιξία στην επιλογή τακτικής στις μάχες.
  • Υπέροχα γραφικά.
  • Πειστικό voice acting.
  • Έντονα boss fights.
  • Αναλυτικό tutorial και γλωσσάρι.

Αρνητικά

  • Μηδενικό interaction με το περιβάλλοντα χώρο και linear χάρτες.
  • Έλλειψη quick save, που αναγκάζει τον παίκτη να παίζει ίδιες περιοχές, λόγω της αυξημένης δυσκολίας.
  • Μέτρια AI, που απλώς είναι επιθετική και επαναλαμβανόμενα pattern εχθρών.

Βαθμολογία

Από την πρώτη στιγμή που ο Νίκος βρέθηκε μπροστά σε ένα Intel 286, κάποτε παλιά, τα «διλλήματα» για την αξιοποίηση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή έπαψαν να υπάρχουν. Εκεί που ο περίγυρός του έβλεπε ένα εργαλείο δουλειάς «για το μέλλον», ο Νίκος έβλεπε μια παιχνιδομηχανή! Από τότε έως σήμερα συνεχίζει να είναι αμετανόητος PC Gamer, «λιώνοντας» ταυτόχρονα και τις διάφορες κονσόλες που περνούσαν και περνάνε κατά καιρούς από τα χέρια του!! Παράλληλα έχει εξίσου μεγάλη αδυναμία για τη Μέταλ μουσική, τον αθλητισμό και την τελευταία πενταετία για τις ξένες τηλεοπτικές σειρές.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Ανακοινώθηκε το Odyssey για το Elite Dangerous
Ξεκινά μια νέα «εποχή» για τον space sim τίτλο.
Αποκαλύφθηκε το Project CARS 3
Έρχεται το καλοκαίρι ο πρώτος τίτλος της σχέσης Slightly Mad - Codemasters.
Mini teaser για το Godfall
Πρώτο δείγμα από τους Silvermane.
Η Codemasters απέκτησε τα δικαιώματα του WRC
Για τα πέντε επόμενα χρόνια.
Ανακοινώθηκε το πρώτο DLC για το Minecraft Dungeons
Η ζούγκλα ξύπνησε και μας καλεί…
Νέο παράρτημα για τη δημιουργό του Just Cause
Με έδρα το Liverpool του Ηνωμένου Βασιλείου.
Νέο character profile trailer για το Desperados III
Μαζί με πέντε video για την ανάπτυξη του τίτλου.
Πληροφορίες και in-game υλικό από το Disintegration
Τι να περιμένουμε από το multiplayer κομμάτι του τίτλου.
Διαθέσιμο το Those Who Remain
Ένας horror τίτλος για PC και κονσόλες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (8)

This comment was minimized by the moderator on the site

Δείχνει πολύ ωραίο,θα τιμηθεί κάποια στιγμή

This comment was minimized by the moderator on the site

οντως πολυ ενδιαφέρον κ πέρασε στο ντούκου, χαμπάρι δε πήρα πριν το αναφέρει ο Νικος!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι ωραίο είναι, άμα είχα PC θα το τιμούσα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το έχω στη wishlist εδώ και κάμποσο καιρό, που το είχα βρει στα early access games.Περίμενα να πω την αλήθεια μου να κυκλοφορήσει κανονικά γιατί είχα δει αρκετά παράπονα για bugs.Πρέπει να έχει στρώσει τώρα.Κάποια στιγμή θα το πάρω γιατί μου φαίνεται και πανέμορφο και πορωτικό!
Ωραίο review επίσης, κατατοπιστικό.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλησπέρα, βγάζουν συνέχεια fix-ακια και μικροδιορθώσεις, ειδικά για crashes σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού, εγώ ευτυχώς δεν είχα, παρα μόνο ένα glitch με τα μαλλια των NPCS που ήταν γεμάτα pixels σε κάποιες στιγμές και διορθώνεται, λεει αν ξανακάνεις Install τους drivers...να είμαι ειλικινής βαρέθηκα να το κάνω, οπότε έζησα με αυτό

Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 5 χρόνια από Holymartyr Holymartyr
This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί φαίνεται τόσο καλό; Γιατί;

This comment was minimized by the moderator on the site

Μάλλον η CryEngine 3 θα φταίει.Και -αυτή τη φορά τουλάχιστον- δικαιολογεί την ύπαρξή της.

This comment was minimized by the moderator on the site

Tα δίκια σου τα έχεις, αλλά δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο οπτικό τμήμα. Όλο το παιχνίδι μου φαίνεται υπέροχο.

There are no comments posted here yet