Negotiation is over.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πως η σειρά Rainbow Six αποτελεί μια ιδιάζουσα περίπτωση franchise, για την οποία ο χρόνος και ο έντονος ανταγωνισμός έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της. Ο κύκλος ζωής της σειράς Rainbow Six ξεκίνησε το 1998, και το 2008 είδαμε το τελευταίο της επεισόδιο, ενώ αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι στη ραγδαία ανάπτυξη της κατηγορίας "tactical και online shooters". Βέβαια, όπως επανειλημμένα έχει αποδείξει η gaming βιομηχανία, τα μεγάλα “διαλείμματα” των franchises έχουν το ρόλο του δίκοπου μαχαιριού, όπου το αποτέλεσμα καθορίζεται κυρίως από την ψυχολογία των gamers και τον τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι θα επιλέξουν να  καλύψουν το “κενό” που δημιουργήθηκε.

Αναγκαίο χαρακτηριστικό που πρέπει να φέρει μια σειρά, ώστε να επανέλθει επιτυχώς στο προσκήνιο, είναι η προσθήκη νέου υλικού με τρόπο δελεαστικό και στοχευμένο σε συγκεκριμένες ομάδες gamers. Η Ubisoft, γνωρίζοντας καλά τα προαναφερθέντα στοιχεία, μετά από πφτά ολόκληρα χρόνια κατάφερε να επαναφέρει τη σειρά Rainbow Six δυναμικά και μάλιστα με τέτοιον τρόπο ώστε το Siege να διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα shooters της αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί, πως η διαδικασία ανάπτυξης που ακολούθησε η εταιρεία ώστε να υλοποιηθεί ο νέος τίτλος της σειράς, χαρακτηρίζεται από καθυστερήσεις και συμβιβασμούς που τελικά επηρέασαν σε έναν βαθμό το τελικό προϊόν.

rainbow six siege image 01

Όπως ήδη αναφέρθηκε, η Ubisoft -έχοντας αποδεχτεί τη συντριπτική υπεροχή των ναυαρχίδων της ΕΑ και της Activion στο FPS online περιβάλλον- θέλησε μέσω του νέου τίτλου της σειράς να προσφέρει στο κοινό της μια διαφορετική και μοναδική εμπειρία. Έτσι λοιπόν, με αρκετές αλλαγές και ορισμένες σημαντικές αφαιρέσεις, η σειρά Rainbow με το R6: Siege ανεβάζει τον πήχη, δίνοντας στους παίκτες ένα καθαρόαιμο online tactical shooter. Τέλος, οι “γραμμές” στις οποίες θέλησαν να κινηθούν οι δημιουργοί, δεν αφήνουν χώρο για αμφισβήτηση πως το R6 Siege θέλει να ενταχθεί άμεσα στα esports.

Αρχικά, το θεμελιώδες κομμάτι στο οποίο στηρίζεται ολόκληρο το multiplayer του τίτλου είναι οι 20 διαφορετικοί operators, που χωρίζονται σε 10 attackers και 10 defenders. Κάθε operator αναλαμβάνει ένα συγκεκριμένο ρόλο μέσα στο match, που πρέπει να φέρει εις πέρας με τον εξοπλισμό που μόνο ο ίδιος διαθέτει. Ο εξοπλισμός, σε συνδυασμό με το σκοπό που έχει ο κάθε χαρακτήρας, αποτελούν το λόγο που το παιχνίδι δεν επιτρέπει ο ίδιος χαρακτήρας να επιλεχτεί από δύο διαφορετικούς παίκτες. Με τον τρόπο αυτό, ο κάθε γύρος αφήνει πολύ μικρά περιθώρια λάθους στην επιλογή operator, προσδίδοντας μια είδους “λεπτότητα” μέσα στο match. Όπως αντιλαμβάνεστε, κάθε παίκτης αναλαμβάνει ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης, που υπό κάποιες συνθήκες μπορεί να επιφέρει μέχρι και την ήττα στην ομάδα αν δεν διεκπεραιωθεί ορθά ο ρόλος του παίκτη. Αυτός είναι ο λόγος για τον όποιο οι παίκτες πρέπει είτε να επικοινωνούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είτε να γνωρίζουν πραγματικά πώς να “λειτουργούν” με το χαρακτήρα της επιλογής τους. Υπό διαφορετικές συνθήκες το match μετατρέπεται σε ένα generic shooter, που δεν διαφέρει καθόλου από τη “μάζα”.

rainbow six siege image 02

Παράλληλα, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως οι developers της Ubisoft έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι που αφορά τους operators. Κάθε χαρακτήρας είναι εμπνευσμένος βάσει των πραγματικών ομάδων κρούσης (FBI SWAT, GIGN, SPETSNAZ και GSG 9) ενώ, επιπλέον, φέρει και το δικό του (μικρό μεν αλλά μοναδικό) οπλοστάσιο και gadgets, που είναι προσαρμοσμένα για τον εκάστοτε σκοπό. Βέβαια, οι δημιουργοί του R6 Siege δεν αρκέστηκαν μονάχα στην ονομασία των ομάδων κρούσης από αυτές που υπάρχουν στην πραγματικότητα, αλλά δημιούργησαν είκοσι διαφορετικούς χαρακτήρες με έντονες προσωπικότητες και βιογραφικό. Τέλος, ο κάθε operator είναι εμπλουτισμένος με ένα εντυπωσιακό introduction video, δίνοντας στον παίκτη μια πρώτη εικόνα για το ρόλο που έχει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας.

Όπως μας γνωστοποίησαν οι δημιουργοί του R6 Siege πριν μερικούς μήνες, το παιχνίδι δεν περιλαμβάνει το κλασσικό Single Player κομμάτι -όπως συνέβαινε στα επεισόδια "Vegas". Για να καλύψουν (εν μέρει) αυτό το κενό και για να μην μετατραπεί ο τίτλος σε καθαρά online game, δημιούργησαν ένα mode ονόματι Situations. Το συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού περιλαμβάνει δέκα αποστολές με δυνατότητα offline mode. Παρόλο που το Situations mode ακούγεται ανιαρό και άσκοπο, κατέχει πολύ σημαντικό ρόλο στο R6 Siege, καθώς αποτελεί ένα πολύ αναλυτικό tutorial. Τα δέκα διαφορετικά σενάρια υπό μορφή αποστολών θα καλύψουν το μεγαλύτερο κομμάτι του multiplayer gameplay που θα κληθεί να αντιμετωπίσει αργότερα ο παίκτης, ενώ παράλληλα δοκιμάζει μια μεγάλη γκάμα operators. Με την ολοκλήρωση των δέκα σεναρίων, πριν περάσει ο παίκτης στο multiplayer, του δίνεται η δυνατότητα να εφαρμόσει τις γνώσεις που αποκόμισε από τα Situation σε μια ειδικά διαμορφωμένη αποστολή σε συνεργασία με άλλους τέσσερις παίκτες. Η τελευταία αποστολή αποτελεί ουσιαστικά ένα μη προκαθορισμένο σενάριο, όπου "σκανδαλίζει" τους παίκτες για τις καταστάσεις που θα συναντήσουν αργότερα στο multiplayer.

rainbow six siege image 03

Από την άλλη μεριά, τον κεντρικό κορμό του R6 Siege κατέχουν τα Multiplayer και Terrorist Hunt. Το Multiplayer χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες επιλογών (casual, rank και custom game). Εκτός του custom game, οι υπόλοιπες δύο επιλογές δεν δίνουν τη δυνατότητα στον παίκτη να διαλέξει ποιο είδος mode (Hostage, Secure area και Bomb) θα παίξει. Η  επιλογή του casual game προσφέρει ένα απλό και γρήγορο match, όπου η στρατηγική δεν έχει τόσο σημαντικό ρόλο, καθώς το παιχνίδι παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις σχετικά με τις τοποθεσίες.

Αντίθετα, τα rank games είναι αυτά τα όποια επηρεάζουν την κατάταξή των παικτών. Αυτός είναι ο λόγος που η επιλογή operators και τοποθεσίας έναρξης της ομάδας πρέπει να γίνεται με στρατηγική και κατόπιν συνεννόησης. Εξαιτίας των παραπάνω, η συμμετοχή των παικτών γίνεται μονάχα για άτομα που έχουν level μεγαλύτερο του 19. Το Rainbow Six Siege, όπως αναφέρθηκε, θέλει να εστιάσει στην κατηγορία των esports και γι αυτό η επιλογή rank αποτελεί την είσοδό σας σε ισορροπημένα, επαγγελματικά και σταθερά games, με τους servers να κάνουν εξαιρετική δουλειά ανεξαρτήτως του ping. Τέλος, τα παιχνίδια κατάταξης περιλαμβάνουν περισσότερα rounds, ενώ το score δεν εμφανίζεται στην οθόνη, ώστε να υπάρχει περισσότερη συγκέντρωση των παικτών (σε αντίθεση με τα casual games).


Οι μηχανισμοί του R6 Siege είναι απλοί αλλά ισορροπημένοι. Το παιχνίδι, χωρίς να χρονοτριβεί, εντάσσει τους παίκτες σε δύο ομάδες (τις Blue και Orange Teams) και επιλέγει τυχαία το mode, ορίζοντας τους attackers και τους defenders. Ο λόγος που χαρακτηρίστηκε απλοϊκός ο μηχανισμός των matches, είναι επειδή -ασχέτως του mode που θα επιλεγεί- οι παίκτες σαν πρωταρχικό ρόλο έχουν την εξουδετέρωση της αντίπαλης ομάδας. Το παιχνίδι, για χάρη του ρεαλισμού, δεν περιλαμβάνει respawns, με αποτέλεσμα η εξουδετέρωση των αντιπάλων να σημαίνει ταυτόχρονα και τη νίκη του round. Και ο τίτλος είναι δομημένος με τέτοιον τρόπο, ώστε οι παίκτες -ασχέτως των αποτελεσμάτων- να μην αφήνουν τα χειριστήρια από τα χέρια.

Παρόλο που στα match δεν περιλαμβάνονται respawns, μετά το θάνατο ενός παίκτη υπάρχει η δυνατότητα της παρακολούθησης του match από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του χώρου (ισχύει μονάχα για τους defenders) ή από τις κάμερες των drones που είχαν εξαπολύσει οι attackers νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της αναζήτησης της τοποθεσίας έναρξης των αντιπάλων. Έτσι, συμπεραίνεται πως η συνεχόμενη και συγκεντρωμένη ενασχόληση των παίκτη στο match, μπορεί να αποτελέσει το λόγο της ανατροπής ενός σχεδόν χαμένου παιχνιδιού. Πρέπει επίσης να αναφερθεί πως με την ολοκλήρωση κάθε γύρου, οι ομάδες αλλάζουν operators, καθώς και εναλλάσσουν ρόλο μεταξύ attackers και defenders μέχρι να κριθεί ποια είναι η νικήτρια ομάδα.

rainbow six siege image 04

Η επιλογή του Terrorist Hunt αποτελεί μια πιο light έκδοση των casual games, καθώς οι παίκτες -είτε υπό μορφή ομάδας είτε μόνοι- πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αποστολή που θα τους ανατεθεί. Οι αντίπαλοι στο Terrorist Hunt είναι AI τρομοκράτες, των οποίων ο βαθμός δυσκολίας ορίζεται στην αρχή με την επιλογή ενός από τους τρεις βαθμούς δυσκολίας που είναι διαθέσιμοι (Normal, Hard και Realistic). Ωστόσο, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που περιλαμβάνει ο τίτλος, είναι πως μονάχα για το Terrorist Hunt mode δεν χρησιμοποιούνται οι servers της Ubisoft αλλά στήνεται μέσω Hosting βάση της “καλύτερης γραμμής” ενός εκ των πέντε ατόμων της ομάδας. Και από την στιγμή που μιλάμε για host, όλα τα κλασσικά προβλήματα lag και αποσυνδέσεις κάνουν την εμφάνισή τους.

Το Rainbow Six: Siege αυτή τη στιγμή προσφέρει δέκα διαφορετικούς χάρτες με θεματολογία τρομοκρατικής επίθεσης. Όλες οι πίστες του παιχνιδιού διαθέτουν τρία διαφορετικά επίπεδα όπου λαμβάνουν χώρα οι μάχες, με ικανοποιητικό βαθμό ποικιλίας. Το επίπεδο καταστροφής των κτηρίων παρέμεινε ίδιο με αυτό της Beta, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως υστερεί κάπου. Επιπλέον σε ό,τι αφορά την τεχνολογία της απεικόνισης, η εναλλαγή ημέρας-νύχτας στους χάρτες αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο μέσα στο παιχνίδι, δίνοντας άλλο τόνο και επιπλέον ρεαλισμό. Βέβαια, η συνολική εικόνα που αφήνουν τα γραφικά του R6 Siege δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα, αλλά ούτε αποτελεί κάτι που δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις. Η τεχνολογία του τίτλου απλά εκτελεί το έργο της ικανοποιητικά.

rainbow six siege image 05

Αντίθετα, ο ηχητικός τομέας δεν ακούγεται τόσο ρεαλιστικός, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο ήχος που προκύπτει από το χαρακτήρα του παίκτη, είναι πανομοιότυπος με αυτόν του βηματισμού των αντιπάλων σε άλλον όροφο κάτι που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό -ειδικά στα Rank games, όπου εκεί και η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει.

Το R6 Siege στην παρούσα φάση δίνει την εικόνα ενός online FPS που χρειάζεται μεν ακόμα δουλειά, αλλά που έχει σωστά "πατήματα". Τα δυσάρεστα του Season Pass και του ανούσιου eshop μέσα στο παιχνίδι -που ζητάει λεφτά από τον παίκτη για μερικά άχρηστα camo και boosters- είναι στοιχεία που δεν μπορούμε να τα παραβλέψουμε, αλλά το ήδη υπάρχον περιεχόμενο, μαζί με αρκετό που θα δοθεί δωρεάν και ένα game design που λειτουργεί σωστά (ειδικά αν έχετε στήσει καλή ομάδα) εγγυώνται πολλές και ευχάριστες ώρες tactical FPS gaming.

Το review βασίστηκε στην Xbox One έκδοση του παιχνιδιού.

Τσέκαρε το βίντεο

Θετικά

  • Σωστή προσέγγιση σχετικά με το κομμάτι των operators.
  • Προσεγμένα rank games.
  • Σταθερότητα στους servers.
  • Aπουσία αναγκαιότητας επικοινωνίας με τους άλλους παίκτες.
  • Η απλοϊκότητα του Multiplayer.

Αρνητικά

  • Μέτριος ηχητικός τομέας.
  • Η προσθήκη του hosting στο Terrorist Hunt.

Βαθμολογία

Γέννημα θρέμμα Σαλονικιός, ο Δημήτρης από μικρός προσέγγιζε οτιδήποτε αφορούσε τα βιντεοπαιχνίδια, με αποτέλεσμα να φτάσει και στο χώρο της ειδησεογραφίας από τα μαθητικά του χρόνια κιόλας. Πλέον, ως φοιτητής στο ΤΕΙ Πληροφορικής Σερρών, λατρεύει στον ελεύθερο του χρόνο να ασχολείται με online FPS, το GameOver και την electro μουσική, ενώ στον χώρο της άθλησης τον κέρδισε το κολύμπι και η ναυαγοσωστική.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Εκτενή gameplay πλάνα από το Godfall
Χορταστικές πληροφορίες και βίντεο από PS5 devkit
Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.
Ο Alan Wake επιστρέφει στο... Control
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του AWE DLC.
Νέο υλικό και πληροφορίες από το Crash Candicoot 4: It’s About Time
Μέσω του τελευταίου State of Play της Sony.
Πλήρης υποστήριξη για το PSVR στο Hitman III
Καθώς και σε ολόκληρη την τριλογία Hitman.
Έρχονται νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077
Μέσα από ένα νέο digital event της CD Projekt RED.
Αλλαγή στην ημερομηνία διάθεσης του Serious Sam 4
Στα τέλη Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του.
Διαθέσιμο στην Ευρώπη το Phantasy Star Online 2
Με αρκετές αλλαγές στη διάθεση των παικτών.
Παράθυρο κυκλοφορίας για το Last Days of Lazarus
Νέος horror τίτλος, από τον δημιουργό του Gray Dawn.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (12)

This comment was minimized by the moderator on the site

οπως τα περιμέναμε λοιπόν. ένα ωραίο παιχνίδι με στιβαρούς μηχανισμούς που όμως έχει πραγματικό νόημα μόνο για αυτούς που θα παίξουν οργανωμένα, με παρέα ή με καλούς συμπαίκτες.

κρίμα που δεν έχει campaign γιατι μου άρεσαν πολύ οι βελτιώσεις στο gameplay. για αυτούς που παίζουν multiplayer με φίλους, είναι λουκούμι. για αυτούς που μπαίνουν για free for all ή για single player, ειναι μάλλον...

οπως τα περιμέναμε λοιπόν. ένα ωραίο παιχνίδι με στιβαρούς μηχανισμούς που όμως έχει πραγματικό νόημα μόνο για αυτούς που θα παίξουν οργανωμένα, με παρέα ή με καλούς συμπαίκτες.

κρίμα που δεν έχει campaign γιατι μου άρεσαν πολύ οι βελτιώσεις στο gameplay. για αυτούς που παίζουν multiplayer με φίλους, είναι λουκούμι. για αυτούς που μπαίνουν για free for all ή για single player, ειναι μάλλον για προσπέρασμα.

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Οκ αν και διαφωνω με το μεγαλυτερο μερος του κειμενου και φυσικα με θετικα αρνητικα και βαθμολογια, δεν υπαρχει λογος να κατσω να το αναλυσω. Αυτο που πηρα εγω ειναι μια decent προσπαθεια η οποια ομως απο μακρια φαινόταν οτι θα παει απατη. Δεν εκαναν καν προσπαθεια να μας δωσουν λογο να παιξουμε πιο τακτικα, απλα ειπαν "δειτε φτιαξαμε ενα παιχνιδι που μονο αυτο μετραει" με αποτελεσμα οποιος...

Οκ αν και διαφωνω με το μεγαλυτερο μερος του κειμενου και φυσικα με θετικα αρνητικα και βαθμολογια, δεν υπαρχει λογος να κατσω να το αναλυσω. Αυτο που πηρα εγω ειναι μια decent προσπαθεια η οποια ομως απο μακρια φαινόταν οτι θα παει απατη. Δεν εκαναν καν προσπαθεια να μας δωσουν λογο να παιξουμε πιο τακτικα, απλα ειπαν "δειτε φτιαξαμε ενα παιχνιδι που μονο αυτο μετραει" με αποτελεσμα οποιος δεν ακολουθησει αυτη τη νορμα (ιδικα οταν ολοι εχουν συνηθησει να παιζουν arena games fps shooters) να αποκλειστει απο το παιχνιδι εξ ολοκληρου. Δεν λυπαμαι ουτε για το παιχνιδι ουτε για τον κοσμο που εσκασε 60 και 70 ευρα για να παιξει κατι τετοιο νομιζοντας οτι θα βρει αλλους 3-4 να καθονται μαζι την ιδια στιγμη να φορανε ακουστηκα φοναζοντας "cover me i'm reloading" "enemy on your six" etc. και να λιωνουν κανοντας στρατιγικα σχεδια για 20 πιστες που μετα απο 1-2 μηνες ακολουθοντας τα ιδια σχεδια για τις ιδιες πιστες, θα τους αποφερουν τη νικη αρα χανεται και το κοματι του σχεδιασμου για approach. Λυπαμαι τον φουκαριαρη που δεν ηξερε τιποτα απο ολα αυτα και την πατησε,, μονο αυτον

Διάβασε περισσότερα
Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 χρόνια από Thanos_Gr_4 Thanos_Gr_4
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν θα διαφωνήσω πως η μετάβαση από το COD στο R6 είναι εξαιρετικά δύσκολη εως και αδύνατη... και αυτό επειδή η σειρά cod επί χρόνια προσφέρει το ίδιο και απαράλλακτων προϊόν με διαφορετικές τροποποιήσεις. Το παιχνίδι από την στιγμή που ανακοινώθηκε ήταν σίγουρο πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα gaming κοινό που μάλιστα είχε χάσει και είχε μετατραπεί σε ένα κάτι το τελείως το διαφορετικό. Οι...

Δεν θα διαφωνήσω πως η μετάβαση από το COD στο R6 είναι εξαιρετικά δύσκολη εως και αδύνατη... και αυτό επειδή η σειρά cod επί χρόνια προσφέρει το ίδιο και απαράλλακτων προϊόν με διαφορετικές τροποποιήσεις. Το παιχνίδι από την στιγμή που ανακοινώθηκε ήταν σίγουρο πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα gaming κοινό που μάλιστα είχε χάσει και είχε μετατραπεί σε ένα κάτι το τελείως το διαφορετικό. Οι παίκτες που βρίσκονται αυτήν την στιγμή μέσα στο παιχνίδι, στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι ώριμοι και σοβαροί με αποτέλεσμα οι συνεργασίες να είναι ιδιαίτερα έντονες χωρίς να υπάρχει απαραίτητα επικοινωνία γι αυτό και έχει προστεθεί πως έγινε εξαιρετική δουλειά της κατηγορίας operators μέσα στο παιχνίδι. Και τέλος, το παιχνίδι κατάφερε κάτι που μέχρι στιγμή έχουν περάσει πολλά χρόνια που ξανάγινε και αυτό είναι η απόλυτη προσήλωση προσοχής μου στον τίτλο. Σε μια περίοδο όπου η σχολή και η δουλειά μου "τρώνε" το 80% της καθημερινότητας μου, το παιχνίδι κατάφερε να με κάνει να θέλω να ασχολούμαι μαζί του στο υπόλοιπο 20% και αυτό για ένα shooter το θεωρώ τεράστια πρόοδο

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Εγω συνεχιζω να μην καταλαβαινω που υπαρχει η ελλειψη τακτικης....
Το παιχνιδι ειναι πραγματικα οτι πιο tactical υπαρχει αυτη στιγμη και πολυ πιο τακτικαλ απο το βεγκας...

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν υπάρχει έλλειψη τακτικής αλλά έλλειψη επικοινωνίας στα στα περισσότερα ματς αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν χαλάει την συνολική εικόνα. Συμφωνώ πως το παιχνίδι είναι πιο tactical απο ποτέ και προσφέρει κάτι το μοναδικό!

This comment was minimized by the moderator on the site

Θανο συηνωμη που θα στο πω...αλλα μιλας χωρις να το εχεις παιξει....
Οτι ακριβως εχεις πει δεν ισχυει καν...
Εγω και πολλα απο τα παιδια που το εχουμε παρει δεν εχοθμε μετανοιωσει καν...
Βασικα γιατην ακριβεια εγω στο siege με το χερι στην καρδια εχω κανει (γενικα) τα καλυτερα multiplayer matches στο πσ4....
Οι υπολοιποι παντε σκοτωστε κανα ζομπι και χοροπηδηξτε με κανα exo...
Το παιχνιδι...

Θανο συηνωμη που θα στο πω...αλλα μιλας χωρις να το εχεις παιξει....
Οτι ακριβως εχεις πει δεν ισχυει καν...
Εγω και πολλα απο τα παιδια που το εχουμε παρει δεν εχοθμε μετανοιωσει καν...
Βασικα γιατην ακριβεια εγω στο siege με το χερι στην καρδια εχω κανει (γενικα) τα καλυτερα multiplayer matches στο πσ4....
Οι υπολοιποι παντε σκοτωστε κανα ζομπι και χοροπηδηξτε με κανα exo...
Το παιχνιδι ειναι οντως φτιαγμενο για esports μιας και η ανταγωνιστικοτητα που προσφερει και η αγωνια ειναι πολυ μπροστα...
Σε καθε μπαμ που ακουγεται ηδη χτυπαει η καρδουλα σου πιο γρηγορα μιας και δεν ξερεις απο που θα σουρθει...ειδικα ως αμυνομενος νομιζω εισαι πολυ πιο αγχομενος....
Το μονο κακο που εχει το παιχνιδι ειναι ωρες ωρες το περιεργο hit register....

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Εν τω μεταξυ νομιζω οτι ο ηχητικος τομεας(.ειδικα οσον αφορα τα εφε μιας και μπορεις να προσδιορισεις απο που ακουγεται τι πολλες φορες αν ειναι κοντα) ειναι πολυ μπροστα

This comment was minimized by the moderator on the site

Πάντως κάθε φορά που ακουμπάω το jystick ακούγεται ένας ήχος που με κάνει να ψάχνομαι να δω από που μου την έπεσαν

This comment was minimized by the moderator on the site

Multiplayer shooter έχω παίξει ελάχιστα γιατι δεν μπορώ να διαχωριστώ τον χαμό που γίνετε στην οθονη ,το συγκεκριμένο μου κίνησε το ενδιαφέρον και το έχω παρακολουθήσει αρκετά στο twitch ,ίσως οταν πέσει η τιμη του να το δοκιμάσω.

Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 χρόνια από Hillmaster Hillmaster
This comment was minimized by the moderator on the site

Παιδιά ψάχνω συμπαίκτες για το συγκεκριμένο για να συννενοούμαστε επιτέλους στα ελληνικά! Επειδή δεν γνωρίζω αν μπορώ να δώσω το psn id μου εδώ απο τους όρους του site επικοινωνείστε με pm να στήσουμε την ομαδούλα ή πειτε μου αν υπάρχει καποιο community στο PS4! Siege the day!

This comment was minimized by the moderator on the site

φυσικα και μπορείς να το δώσεις το PSN σου φίλε μου, ίσα ίσα το προτείνουμε!
μπορείς να το δώσεις εδώ ή να το δώσεις στο forum, στο ειδικό thread με PSN IDs ή στο Thread του παιχνιδιου.

This comment was minimized by the moderator on the site

psn id: madhatter_no1

There are no comments posted here yet