Πόλεμος.

“What follows is frontline combat. You are not expected to survive”. Σε αυτή την εισαγωγική φράση του προλόγου του Battlefield 1 συνοψίζεται η όλη εμπειρία του παιχνιδιού, αλλά και στην πραγματικότητα, του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Αμέσως βρισκόμαστε στα παπούτσια ενός συμμαχικού στρατιώτη των Harlem Firefighters, στη μέση ενός τοπίου ερημωμένου και ρημαγμένου από εκατοντάδες βόμβες, χειροβομβίδες, πυροβολισμούς, άρματα, χαρακώματα. Ρίχνουμε κάποιους πυροβολισμούς στον πανικό μα δεν υπάρχει χρόνος, οι εχθροί πλησιάζουν απειλητικά, τα πυρομαχικά τελειώνουν, οι σύμμαχοί μας, που ήταν πριν δυο δευτερόλεπτα πιο πίσω, κομματιάστηκαν από χειροβομβίδες, ο τοίχος που έχουμε πάρει κάλυψη καταρρέει σιγά σιγά με κάθε κοντινή έκρηξη που σηκώνει χώμα, καπνό μπαρούτι, το καμπανάκι ακούγεται πλέον μακρινό, τα χρώματα γίνονται μουντά, ο χρόνος σταματάει, η ανάσα βαραίνει, να πάρει, αυτό είναι, θα πεθάνουμε.

Ο πρωταγωνιστής ουρλιάζει ηρωικά στην τελευταία έφοδο, πριν χαθεί στις φλόγες ενός φλογοβόλου που δεν είχαμε δει να πλησιάζει από τα αριστερά, και μια επιγραφή γράφει το όνομα, τη γέννηση και το θάνατό του, πριν περάσουμε στη θέση ενός άλλου. Δεν έχει respawn, εδώ τελείωσε για πάντα η ιστορία αυτού του στρατιώτη, μακριά από το σπίτι και την οικογένειά του, δίπλα στα πτώματα των συμμάχων του, σε μια ξεχασμένη, λασπωμένη γωνιά ενός απέραντου νεκροταφείου. Και ξάφνου μάς χτύπησε το αναπόφευκτο συναισθηματικό βάρος του setting αυτού: μπορεί για μας να είναι παιχνίδι αυτή τη στιγμή, αλλά κάπου κάποτε, άνθρωποι, πατεράδες, αδέρφια και γιοί πέθαναν με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, και εμείς μόλις ζήσαμε τις τελευταίες στιγμές τους. Ήρωες και μη, που χάθηκαν για πάντα στην ιστορία και έγιναν στατιστικά που σήμερα διαβάζουμε με μια ψυχρή άνεση σε ιστορικά βιβλία.

Battlefield 1 gameplay screen 01

Αλλά εδώ, για πρώτη φορά μετά από καιρό σε βιντεοπαιχνίδι, νιώσαμε ότι ο θάνατος έχει βάρος, είτε είναι ο δικός μας, είτε είναι αυτός του εχθρού απέναντι. Μέσω του προλόγου και μερικών εξαιρετικών βίντεο, η DICE δείχνει να έχει πιάσει πραγματικά το νόημα του πολέμου. Ο πόλεμος από μακριά φαίνεται ρομαντικός, αλλά μια ώρα στα χαρακώματα, ένας θάνατος φίλου και συγγενή ξεσκεπάζει μια άλλη πραγματικότητα. Και στην πραγματικότητα αυτή, είμαστε όλοι άνθρωποι εν τέλει, που δεν έχουν και πολλά να χωρίσουν, που δεν θα ξαναδούν την οικογένειά τους και θα ξεχαστούν για ένα σκοπό που λίγο πριν το τέλος συνειδητοποιούν ότι δεν τους αφορά καν, απλά επειδή το αποφάσισε κάποιος, κάπου.

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η DICE, και το καταφέρνει καλύτερα στο σύντομο πρόλογο και τα λίγα βίντεο, παρά στο σχεδόν επτάωρο campaign, για το οποίο είχαμε ομολογουμένως προσδοκίες. Για κάθε φορά που προσπαθεί να δώσει συναισθηματικό βάρος, στην επόμενη αποστολή σταθερά καταλήγουμε να θερίζουμε εκατοντάδες απρόσωπους τύπους, που ούτε θα μας νοιάξει, ούτε θα νιώσουμε μεγαλείο, ούτε τίποτα. Διαδικαστικές στημένες μάχες μέχρι το επόμενο checkpoint. Θεωρητικά, η δομή του Campaign φέτος είναι ιδανική, διότι με τα War Stories, τις αυτόνομες ιστορίες σε διάφορα θέατρα πολέμου, δεν υπάρχει η ανάγκη για κεντρική ιστορία τραβηγμένη από τα μαλλιά ώστε να τα δείξει όλα. Αντιθέτως, η καθεμία από τις πέντε ιστορίες παίρνει μέρος σε διαφορετικό σημείο του χάρτη, και με διαφορετικό gameplay.

Battlefield 1 gameplay screen 07

Μια ακολουθεί ένα μικρό tank crew στο δυτικό μέτωπο και έχει κυρίως gameplay με οχήματα, μια άλλη αφορά κυρίως έναν πιλότο και αερομαχίες, άλλη την ιταλική αντεπίθεση στους πρόποδες των ιταλικών Άλπεων απέναντι στους Αυστρο-ούγγρους, άλλη τη συμμαχική απόβαση στην Καλλίπολη, και άλλη μια συνάντηση με τον Λώρενς την Αραβίας για το σαμποτάζ των οθωμανικών κτίσεων στην έρημο. Οι ιστορίες αυτές έχουν κάποιες, ομολογούμενως, επικές και συγκινητικές στιγμές, ενισχυμένες από το ιστορικό βάρος τους, αλλά αυτές παραμένουν μόνο στιγμές σε ένα, κατά τα άλλα, μέτριο single player mode, το οποίο είναι κατά τη γνώμη μας μια χαμένη ευκαιρία και καταλήγει περισσότερο ένα “glorified showcase” του multiplayer σκέλους. Όσο, λοιπόν, προσπαθεί η DICE μέσω του campaign να εντυπωσιάσει, άλλο τόσο το πετυχαίνει με το multiplayer, που ήταν και ανέκαθεν το ζουμί των Battlefield τίτλων.

Πριν περάσουμε όμως στο multiplayer, να πούμε δυο λόγια για τον τεχνικό τομέα του Battlefield 1. Κρατάμε υπόψη πάντα το καταστροφικό launch του Battlefield 4 και συνειδητοποιούμε ότι η DICE όχι απλά πήρε το μάθημά της, αλλά πλέον παραδίδει και μαθήματα. Στην PC έκδοση, που είχαμε την τύχη να παίξουμε σε Ultra settings με 60 fps, το αποτέλεσμα είναι, απλά, το πιο εντυπωσιακό οπτικοακουστικά που έχουμε δει σε multiplayer τίτλο, και πιθανότατα σε βιντεοπαιχνίδι γενικότερα μέχρι σήμερα. Κατά τη γνώμη μας, ξεπερνάει και το Star Wars Battlefront σε ποιότητα γραφικών, διότι εδώ ο χάρτης δεν είναι απλά πανέμορφος, αλλά «τσαλακώνεται» και μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά κατά τη διάρκεια της μάχης, με αποτέλεσμα να νιώθουμε ότι σε άλλο χάρτη ξεκινήσαμε και σε άλλον τελειώσαμε.

Battlefield 1 gameplay screen 02

Αυτό είναι πιο αισθητό σε χάρτες με κτήρια που μπορούν να αφανιστούν σταδιακά με κάθε έκρηξη, αλλά και γενικότερα με βόμβες και όλμους που δημιουργούν μόνιμους κρατήρες και αλλάζουν το τοπίο. Κάθε texture, κάθε εφέ, κάθε φωτισμός είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Οι κοντινές εκρήξεις σηκώνουν σκόνη και χαλίκια, τα οποία ακούμε να πέφτουν στο έδαφος και σε διάφορες επιφάνειες, η λάσπη που εκτοξεύεται πέφτει πάνω στο όπλο μας, το οποίο καθαρίζεται με μια βουτιά στη θάλασσα, η φωτιά και ο καπνός, ειδικά αυτός από το καυστικό αέριο μουστάρδας, είναι τόσο όμορφα όσο είναι και τρομακτικά. Τα χαρακώματα είναι αποπνικτικά και ο καιρός αλλάζει κατά τη διάρκεια της μάχης, με καλύτερο παράδειγμα την καταιγίδα της ερήμου.

Είναι ακόμη πιο αξιοθαύμαστο το ότι αυτά τα γραφικά «τρέχουν» σε online περιβάλλον απροβλημάτιστα, χωρίς glitches και κολλήματα, ακόμη και πριν κυκλοφορήσει επίσημα το παιχνίδι. Απλά, να αναφέρουμε ότι στις πρώτες ώρες δεν ήταν λίγες οι φορές που σκοτωθήκαμε προσπαθώντας να θαυμάσουμε τα γραφικά και το τοπίο. Από το δυτικό μέτωπο που ξεχωρίζουμε μόνο ερείπια και λάσπη, στο βαθύ, υγρό δάσος της Argonnes, στην αχανή και ξερή έρημο του Sinai, η απόδοση είναι υπέροχη. Ο ηχητικός τομέας συνδυάζεται άψογα με τον οπτικό, και αρκεί να έχετε καλό ηχοσύστημα ή ακουστικά για να πάθετε την πλάκα σας με το εύρος και το βάθος των ήχων που ακούγονται. Αναμενόμενα, συνεχίζεται η παράδοση της σειράς σε αυτό τον τομέα. Ακόμη, η μουσική στο σύνολό της είναι επίσης πολύ καλή και ταιριάζει στο ύφος του παιχνιδιού.


Από την άλλη, το gameplay έχει σχεδόν αγγίξει ταβάνι. Το διαφορετικό οπλοστάσιο και η εποχή έχουν αποδωθεί άψογα, και η DICE έχει πετύχει την ισορροπία μεταξύ ταχύτητας και ρεαλισμού. Για να γίνει αυτό, υπάρχουν φυσικά κάποια όπλα που δεν χρησιμοποιήθηκαν κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ή ήταν απλά πρότυπα. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα τους developers, οι οποίοι έδωσαν ένα παιχνίδι που, χωρίς να απομακρύνεται αρκετά από την συνταγή των Battlefield, καταφέρνει να είναι αρκετά διαφορετικό για να δικαιολογεί και με το παραπάνω τη νέα κυκλοφορία. Η κίνηση του παίκτη στο χώρο είναι απροβλημάτιστη και φυσική, η συμπεριφορά των όπλων είναι από τις πιο απολαυστικές στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, με αισθητό κλώτσημα και διαφορετική συμπεριφορά το καθένα. Ο χειρισμός των οχημάτων επίσης είναι πολύ καλός, αν και διαφωνούμε με την επιλογή να γίνεται repair από το εσωτερικό του, χωρίς δηλαδή να βγει ο οδηγός.

Το multiplayer, υπό τις νέες αυτές συνθήκες, χρειάζεται το χρόνο του για να το συνηθίσει κανείς. Ο γράφων, τουλάχιστον, πρώτη φορά πεθαίνει τόσο συχνά σε Battlefield παιχνίδι. Ο πόλεμος είναι πιο χαοτικός από ποτέ και αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Καταρχάς, τα όπλα δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικά, χρειάζονται περισσότερες σφαίρες και υπάρχει μεγαλύτερη αστοχία, το melee combat είναι πιο συχνό, και ο κάθε χάρτης και οι περιστάσεις της μάχης αναγκάζουν τον παίκτη να αλλάζει classes. Οι ρόλοι έτσι επιστρέφουν δυναμικά, και είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που η αλλαγή ρόλου, ανάλογα με τις στρατηγικές ανάγκες, λύνει τα χέρια και αλλάζει τη μάχη.

Battlefield 1 gameplay screen 03

Για παράδειγμα, υπάρχουν κάποια σημεία – bottlenecks που αν στην ομάδα δεν υπάρχει ένας Support με όλμο, είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσουμε. Σε συνδυασμό με τους 64 παίκτες, το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές ασύλληπτο. Οι αριθμοί που βλέπουμε στις εφόδους θυμίζουν πραγματικό στρατό, αερομαχίες γίνονται λίγα μέτρα πάνω από το κεφάλι του παίκτη, απανωτές εκρήξεις, όλμοι, αέρια μουστάρδας που πνίγουν όποιον αποκλειστεί ανάμεσά τους, καμπανάκια που χτυπάνε για να κάνουμε έφοδο, machine gun emplacements που θερίζουν κόσμο και κοσμάκη, οχήματα που περνάνε πάνω από τα χαρακώματα, μέσα από τοίχους και γίνονται παλιοσίδερα όταν το artillery συγκεντρώνεται πάνω του, σφαίρες από ελεύθερους σκοπευτές που περνούν ξυστά από τα κεφάλια μας και θολώνουν στιγμιαία την όραση. Το πόσα πράγματα γίνονται ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά του χάρτη είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

Το ακόμη πιο ευχάριστο είναι ότι η DICE έχει δημιουργήσει εξαιρετικούς χάρτες, οι οποίοι δίνουν πολλές επιλογές και ποικιλία στο gameplay να ξεδιπλωθεί, και εγγυάται ότι πολύ σπάνια μια μάχη θα είναι ίδια με την προηγούμενη. Στρατηγικά υψώματα, κάστρα, οχυρώσεις, χαρακώματα, πεδιάδες, στενοί δρόμοι, μισογκρεμισμένα ερείπια δίνουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε τη μάχη όπως εμείς θέλουμε στις περισσότερες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, χάρτες όπως οι Fao Fortress και Sinai Desert που είδαμε στη Beta, εντυπωσιάζουν με τη δομή και το γενικότερο σχεδιασμό τους. Υπάρχουν ορισμένα modes που ταιριάζουν απόλυτα με ορισμένους χάρτες, και ένα από αυτά είναι το καινούριο Operations, το οποίο κατά τη γνώμη του γράφοντος είναι πολύ σημαντικό, και συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του Conquest και του Rush. Εδώ, η μάχη δεν περιορίζεται σε ένα μόνο πεδίο.

Battlefield 1 gameplay screen 06

Οι επιτιθέμενοι έχουν τρεις μεγάλες επιθέσεις και αρκετά τάγματα με manpower για να επιτεθούν στους αμυνόμενους, από τους οποίους πρέπει να πάρουν περιοχές και να τους σπρώξουν στο βάθος του χάρτη, μέχρι να τους νικήσουν στο τελικό σημείο. Εκεί, οι αμυνόμενοι, αν δεν καταφέρουν να αμυνθούν αποτελεσματικά, υποχωρούν στον επόμενο χάρτη όπου προσπαθούν να εξαντλήσουν τις ενισχύσεις των επιτιθέμενων. Κάθε μάχη νιώθουμε πως είναι μέρος ενός μεγαλύτερου πολέμου, και έχει νόημα το πώς θα νικήσει ή χάσει κάποιος, αφού μια Πύρρειος νίκη των επιτιθέμενων θα τους κοστίσει στην επόμενη επίθεση. Έτσι, σε χάρτες όπως ο Fao Fortress, όπου γίνεται μια πραγματικά λυσσαλέα μάχη, στο τέλος οι αμυνόμενοι κλείνονται στο κάστρο και προσπαθούν από τις πολεμίστρες να κρατήσουν το οχυρό, ρίχνοντας από το artillery ταυτόχρονα στο Behemoth, τη φρεγάτα που έχει έρθει να ενισχύσει τους συμμάχους κανονιοβολώντας τα τείχη.

Μιας και αναφέραμε τα Behemoth, αυτά είναι ενισχύσεις που καταφθάνουν συνήθως για την πιο αδύναμη πλευρά, με τη μορφή πλοίων, ζέπελιν και τρένων, τα οποία είναι πάνοπλα και αλλάζουν πολύ τον τρόπο παιχνιδιού. Το σημαντικό είναι ότι στο Battlefield 1 βρήκαμε εν τέλει πολύ λίγα πράγματα που «μας χάλασαν». Αν εξαιρέσουμε το Campaign, το οποίο δείχνει ότι μάλλον αυτό είναι το ταβάνι της σειράς σε γραφή και δεν έχει νόημα να περιμένουμε κάτι παραπάνω, υπήρξαν κάποια θεματάκια ακόμα τα οποία όμως σε ένα βαθμό δικαιολογούνται μιας και το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ακόμα επίσημα. Ένα από αυτά, ήταν η παρουσία ορισμένων... έξυπνων τύπων, οι οποίοι χρησιμοποιούν ύποπτα προγράμματα.

Battlefield 1 gameplay screen 05

Για να ξεκαθαρίσουμε, δεν είμαστε από αυτούς που κατηγορούν για «χάκερ» όποιον παίζει καλά, αλλά όταν βλέπουμε στα fora εκατοντάδες παράπονα, την υπηρεσία FairFight να μπανάρει παίκτες σε ρυθμούς πολυβόλου κάτι δεν πάει καλά. Και εν τέλει, τόσα χρόνια παίζουμε Battlefield, συνεχόμενα headshots με πιστολάκι από τα 500 μέτρα, ε, δεν έχουμε πάθει και πολλές φορές. Υπάρχουν ήδη αρκετά βίντεο από το First Trial που δείχνουν απίστευτες βολές μέσα από τοίχους, τεράστιες αποστάσεις και K:D ratio 40-0 και πάει λέγοντας, ενώ οι προγραμματιστές αυτοί ήδη διαφημίζουν online το προϊόν τους, που πράγματι δουλεύει. Ακόμη, υπήρξαν και κάποια crashes και μικρά κολλήματα, αλλά είναι σχεδόν όλα τα παραπάνω πράγματα που περιμένουμε να διορθωθούν στις επόμενες μέρες.

Το Battlefield 1 είναι ένα παιχνίδι που όσα έκαναν τα προηγούμενα Battlefield, αυτό τα κάνει καλύτερα, όπως το κορυφαίο πλέον gameplay και τη γενικότερη ποιότητα του multiplayer. Από την άλλη, όσα έκαναν άσχημα, δεν αλλάζουν εδώ (βλέπε campaign). Η αλλαγή της εποχής απαιτεί ένα χρόνο προσαρμογής στο νέο, πιο σκληρό πόλεμο, αλλά το Battlefield 1 έχει όλα όσα χρειάζεται αυτή τη στιγμή για να γίνει ο επόμενος μεγάλος Battlefield τίτλος. Και μετά το καταστροφικό launch του Battlefield 4 και την αποτυχία του Hardline, είδαμε ότι αυτό δεν είναι και μικρό επίτευγμα.

Το review βασίστηκε στην PC έκδοση του παιχνιδιού.


Τσέκαρε το βίντεο

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: FPSΔιάθεση: Namco-Bandai Entertainment Greece
Αριθμός παικτών: 1-64Ανάπτυξη: EA DICEΗμ. Έκδοσης: 21/10/2016
PEGI: 18Εκδότης: Electronic ArtsΠλατφόρμες: PS 4, Xbox One, PC

Θετικά

 • Συγκλονιστικός οπτικοακουστικός τομέας.
 • Το gameplay/gunplay έχει αγγίξει ταβάνι.
 • Ολοκληρωμένο, δυνατό multiplayer και εξαιρετικά σχεδιασμένοι χάρτες.
 • Το Operations mode είναι μια σημαντική προσθήκη που έλειπε.

Αρνητικά

 • Το campaign είναι μια χαμένη ευκαιρία.
 • Η υπηρεσία FairFight δεν αντιμετωπίζει ακόμη αποτελεσματικά τους χάκερς (Aimbots κλπ).

Βαθμολογία

Πραγματικό παιδί της γενιάς του '90, το όχι και τόσο μακρινό gaming ταξίδι του ξεκίνησε κάτι Χριστουγεννιάτικα πρωινά με γάλα κακάο και Crash Bandicoot στο PS One. Έκτοτε, συνεπής στις gaming "υποχρεώσεις" του πασχίζει να καλύψει το εύρος παλιών και νέων όχι μόνο παιχνιδιών, αλλά ταινιών, σειρών, βιβλίων και μουσικής και αναρωτιέται συνεχώς πως γίνεται να μην προλαβαίνει, ειδικά τώρα που είναι και φοιτητής. Μεταξύ άλλων, χόμπι του είναι ο αθλητισμός, ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Νέα πλάνα από την remaster συλλογή των Shenmue I & II
Ξενάγηση στην Yokusaka και την Dobuita shopping street!
F1 2018: Η πλήρης λίστα των κλασικών μονοθεσίων
Οι 20 θρύλοι από το παρελθόν...
Και στο PlayStation 4 το Subnautica
Περιπέτεια στα βάθη των ωκεανών.
Ανακοινώθηκε το Remnant: From the Ashes
Co-op shooter από τους δημιουργούς του Darksiders III.
Προσφορές από την CD Media
Σε τίτλους της 2K για PC.
Warstone TD
Play it safe.
Ώρα να γνωρίσουμε τις δυνάμεις της Fury
Gameplay trailer για το Darksiders III.
Gameplay από το Spyro Reignited Trilogy
12 λεπτά γεμάτα με χρώμα.
Νέα καθυστέρηση για το Code Vein
Έρχεται εντός της νέας χρονιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • Απο τα παιχνίδια που αξίζει η αγορά full price γιατί γράφεις ατελείωτες ώρες. Σιγουρα θα το πάρω κάποια στιγμή γιατί λάτρεψα το BF3, το BF4 όχι και τόσο, αλλά η Dice ξέρει να φτιάχνει online shooters και το έχει αποδείξει.

 • ωραια πραγματα βλεπω. θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρία γιατι εχω ψηθει πολυ με την εποχη του

 • εξαιρετκο παιχνιδι και εξαιρετικο review .με χαλαει λιγο που θυμιζει περισσοτερο το battlefront παρα hardline `η 4 αλλα ενταξ αξιζε το pre order. τωρα αν θα `παρατησω` το bf4 για το bf1 ο χρονος θα to δειξει

 • Η εποχή στην οποία διαδραματίζεται ο τίτλος είναι αυτή που με κάνει να θέλω να τον αποκτήσω τόσο πολύ. Το campaign είναι επίσης αυτό με το οποίο θα ασχοληθώ καθώς δεν είμαι καθόλου οπαδός του multi και από όσα διάβασα μου κινεί το ενδιαφέρον. Μπράβο Χρήστο για την παρουσίαση ;)

 • Φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό και όταν είχα παίξει την beta στο pc το τέλειο optimization μου είχε κάνει εντύπωση.
  Η ιστορία των παγκοσμίων πολέμων είναι τόσο μεγάλη που το campaign θα μπορούσαν να το κάνουν κορυφαίο.
  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν επενδύουν λίγο παραπάνω σε αυτό. Πόσα παραπάνω resources θα πρέπει να ξοδέψουν στην τελική.

 • Το Battlefield 1 φαίνεται ολοκληρωμένο ως πακέτο, χωρίς αμφιβολία και με εντυπωσιακό οπτικο-ακουστικό τομέα.Θα ήθελα πάντως να υπήρχε η δυνατότητα να μπορεί να αγοράσει κάποιος μόνο το single player κομμάτι του τίτλου με λιγότερα χρήματα, έστω κι αν αυτό είναι μια προπόνηση για το multi.Ξέρω ότι το "ζουμί" είναι στο multiplayer, αλλά θα ήταν ωραίο να υπήρχε και η επιλογή για 'μας που δεν θέλουμε να δώσουμε 60€ για 7-8 ώρες single player campaign.

 • Jonny-S72

  υπάρχει κ λέγεται rental με 2-3Ευρω το Σαββατοκύριακο :D

 • Εντυπωσιακη δουλεια απο την Dice, ωραιο review Χρηστο!
  Φαινεται επισης οτι εχει γινει πολυ καλο optimisation στα pc απο αυτα που βλεπω! Μπραβο στην DICE!

  Το οτι μπορει καποιος να πληρωσει(και οχι 1 ή 2E) και να εχει το παιχνιδι 2-3 μερες νωριτερα φαινεται οτι ειναι το νεο trend της βιομηχανιας και σιγα μην η ΕΑ ελειπε απο τον χορο...

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 1 χρόνο από KhR1s
 • Φοβαμαι μηπως η κατασταση της Beta με τα tanks συνεχιεται και εδω πρεπει οπωςδηποτε να παιξω αυτο το παιχνιδι για να αποφασησω αν το CoD remaster ειναι το multiplayer παιχνιδι του [*]2007[/*] 2017

 • Thanos_Gr_4

  Μπα, αν εχεις assault class, 2 tank grenades ριχνουν τα μικρα κ αν ριξεις κ ενα δυναμιτη, πεφτει κ το πιο μεγαλο.
  καλα ειναι, δεν ειχα πρόβλημα με τα tanks τωρα που επαιζα.

 • To campaign ειναι χαμενη ευκαιρια???
  μιαμιση αποστολη εχω παιξει και το campaign ειναι ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ.
  Δεν μπορω να βρω αλλη λεξη να το περιγραψω...ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ.
  Ειδικα εκεινη η σκηνη με το τανκσ και το περιστερι...αστο ρε, αστο... αστο

Τελευταία Σχόλια

πολυ καλο αφιερωμα, θα το τιμησω στο ps4 (εν ετη 2018)!
Η πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα ασχοληθώ με F1 τίτλο κι ας έχει και το halo που σπάει νεύρα. Α ρ...
Να είχαν και να ανταγωνίζεσαι και τους κλασικούς οδηγούς θα ήταν τέλειο! Οπώς και να έχει για εμάς τ...
Πολύ ωραίο δώρο για άλλη μια φορά. Καλή τύχη
φαινεται ενδιαφερον για χαλαρο χωρις προβληματισμους gaming, αλλα σε πρωτη φαση ανυπομονω για το αντ...
χαμένη ευκαιρία στο PSVR θα ήταν ιδανικό.